1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia N72 datakaapeli ongelma

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja mokes, 2/8/06.

  1. mokes

    0   0   0

    Liittynyt:
    21/1/05
    Viestit:
    36
    Tykkäykset:
    0
    Mulla olis semmonen ongelma, että aina kun laitan puhelimen koneeseen kiinni datakaapelin kautta niin ensimmäisellä kerralla toimii. Mutta sitten kun otan kaapelin irti puhelimesta niin kone ei huomaa sitä, että kaapeli on poissa ja näyttää, että kaapeli olisi kiinni. Samoin tekee puhelin, näyttää että kaapeli olisi vaikka ei ole ? Sitten kun yritän laittaa kaapelin kiinni niin ei tapahdu mitään ? Mistä tämä voisi johtua, ei se tätä ensimmäisillä kerroilla tehnyt mutta nyt on ruennut tekemään ? Puhelin on pari viikkoa vanha.
     
  2. samumanu Vieras

    0   0   0

    Ihan ekana kokeilisin sammuttaa puhelimen ja testaisin sitten. Toi sammutus on muutenkin hyvä keino välttyä monilta onkelmilta.
     
  3. mokes

    0   0   0

    Liittynyt:
    21/1/05
    Viestit:
    36
    Tykkäykset:
    0
    Kokeiltu, ei huomaa kaapelia siltikään
     
  4. k Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    1   0   0

    Liittynyt:
    11/12/05
    Viestit:
    1445
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone SE
    Kokeile toisessa usb-portissa.
     
  5. mokes

    0   0   0

    Liittynyt:
    21/1/05
    Viestit:
    36
    Tykkäykset:
    0
    Joo rupes toimimaan kun vaihdoin porttia :)
     

Jaa tämä viestiketju