Nokia N71 ja vika saranoissa?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja samppa1123, 24/9/06.

 1. samppa1123

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/11/03
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Eli puhelin kun on kiinni niin läppä liikkuu molemmille sivuille hieman ja narisee, sama kun avaa keski kohtaan niin läppä heiluu edestaikaisin hieman, ei siis sivusuunnassa vaan aukeamis suunnassa, liikkumaan läppä pääsee ehkä pari cm, ja aivan auki ollessaan läppä on kuitenkin aivan jämäkkä, eli suuntaanko puhelimen kanssa heti huomena liikkeeseen vai onko kyseessä normaali asia puhelimen läpässä?
   
 2. hobbymat

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/03
  Viestit:
  199
  Tykkäykset:
  2
  Tuollainen se varmaan on kaikissa Seiskaykkösissä kohtalaisen käytön jälkeen. Siinä läpässähän on kaksi "auki"-asentoa, toinen kai tarkoitettu videopuheluille ja toinen normaaleille. Jos nuo asennot ovat jämäkät, niin eiköhän tuo mekanismi vielä kunnossa ole.

  Mikään eleganssin riemuvoitto tuo sarana ei ole, mutta vaikuttaa aika jämäkältä muuten... :)
   
 3. BAS

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/4/06
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Mulla sama "vika" päivän jälkeen... Mutta kaikki läppäpuhelimet tähän asti on omistanut saman murheen, ja koska seiskaykkösessä on vielä näyttöläpässä massaa aika tavalla, niin hyvä että pysyy jämäkkänä edes "AAAUKI"-asennossa! :D

  Mites muilla, onko näppäimet hangannut pysyvät raidat näyttöön, eli tarviiko sisempään näyttöön laittaa / laitattaa suojamuovi ettei knaarmuunnu?
   

Jaa tämä viestiketju