Nokia musiikkikaupan DRM-suojattu wma-musiikki iTunesiin

Keskustelu osiossa 'Apple', aloittaja Paffipaeae, 13/2/10.

 1. Paffipaeae Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/9/07
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  En löytänyt tästä mitään ketjua. Jos on, niin heitettäköön tämä roskiin.
  Siis onko mitään tapaa millä saan iTunesissa ja sitten iPhonessa, toimimaan Nokian musakaupasta ostamani musiikkikappaleet?
  Pystyin ne kyllä Bluetoothilla siirtämään iMacille mutta sitten se herjaa ettei pysty avaamaan DRM-suojattua tiedostoa.

  Onko nyt niin että nuo ostokset menevät täysin hukkaan? Minulla on kyllä siis myös Winukka läppäri 7-käyttiksellä, mutta sitä en juurikaan käytä.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  "Nauhoittamalla" ja siitä tallentamalla haluttuun muotoon.
   
 3. Paffipaeae Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/9/07
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  Niin, taitaa olla ainoa vaihtoehto. Pitänee polttaa CD'lle. On tämä "elämä" tehty hankalaksi noiden tekijänoikeusjuttujen vuoksi. Tuntuu että liika on liikaa.
  Kiitos joka tapauksessa helpistä.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  On olemassa ohjelmia jotka tekevät tuon ilman CDllä kierrättämistä, eli kirjainmellisesti nauhoittavat toistettavan kappaleen, en tiedä, mutta se taitaa olla siinä rajoilla, mutta ei ehkä laiton purkumenetelmä. Jos "nauhuri" ei osaa tuplanopeuksia niin hidastahan tuokin.

  Tiedostojen tagitus ja nimemäminen oma ongelma, joka kananttaa huomioida ja testailla heti alussa, jos useammasta levystä kyse.

  Jos käyttää häviöttämiä talennusmuotoja niin laadussakaan ei välttämättä ongelmia, mutta jos häviöllisestipakattua purkaa digitaaliseksi ja jopa muuttaa analogiseksi, josta digitoi ja pakkaa häviölliseksi niin joidenkin teosten osalta voi tulla pettymystä laadunosalta. joten tilan suhteen joutuu tekemään kompromissejä ja tärkeiden ja vaativien kappeleiden osalta kananttaa ehkä alkuun tehdä häviöttön talennus, josta sitten voi kokeilla , jos tilantakia tarvetta, häviöllisiä pakkauksia.

  On, onneksi muutos parempaa on alkanut monessa kaupassa, ei tietenkään auta sinua noiden kanssa, mutta toivottavasti Nokia Musiikkikauppakkin vaihtuu DRM vapaaksi.
   

Jaa tämä viestiketju