Nokia messaging palveluun myös pikaviestimet?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja sahkari, 15/6/09.

 1. sahkari Vieras

  0   0   0

  Tuossa kun luin gsmarenan juttua uudesta e72 luurista niin siinä mainitaan seuraavaa:

  "For the first time, owners will be able to set up instant messaging (IM) accounts provided by Nokia Messaging direct from the homescreen. In just a few steps, device owners will be able to connect to their favorite IM accounts such as Yahoo! Messenger, Google Talk and Ovi amongst many others."

  Löysin lisää tietoa netistä:

  "Nokia Messaging
  Nokia Messaging -palvelu otetaan käyttöön vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä Australiassa, Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Singaporessa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Venezuelassa sekä myöhemmin ensi vuonna valituilla markkinoilla. Nokia Messaging otetaan käyttöön langattomien operaattoreiden tukemana palveluna, jolloin palvelupaketin hankkineet käyttäjät voivat hyödyntää täysipainoisesti sisäänrakennettua push-sähköpostiratkaisua ja pikaviestiyhteyttä ilman erillisiä palvelumaksuja.
  "


  Eli tuon mukaan olisi tulossa messengerit yms muut tuohon sovellukseen, toivottavasti tuo on toimiva sovellus ja tulee päivityksenä myös muihin puhelimiin.

  Itse en pikaisella googletuksella löytänyt tietoa nokian sivuilta muuta kuin tuosta sähköpostin käytöstä, mutta jos jollakulla tietoa enemmän tuosta pikaviestimien tulosta tuohon sovellukseen niin linkkiä peliin.
   
 2. jaltsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/5/06
  Viestit:
  83
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin E55 tuoteselosteessa on erikseen:

  Pikaviestitoiminnot:
  - Windows (MSN) Live
  - OMA IM
  - Presence
  - Contacts on Ovi

  ja

  Nokia Messaging -palvelun laitteen elinikäinen tilaus.

  Eli tuon mukaan vaikuttaisi, että ainakin MSN:n osalta kyseessä on erillinen sovellus, mutta otappa noista selvää.
   
 3. sahkari Vieras

  0   0   0

  Itseäni kiinnostaa tuo siksi että kun nyt käytän fringiä, mutta käyttäisin mieluummin messengeriä, mutta en halua siitä maksaa erikseen niinkuin nyt joutuu ja jos tuo nyt olisi uudessa messaging palvelussa ilmainen niin loistavaa, mutta aika näyttää.
   

Jaa tämä viestiketju