Nokia messaging ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja partsu2, 14/8/10.

 1. partsu2

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/8/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  moro.

  Osaisko joku sanoa missä voisi olla vika kun ykskaks ei enää sähköpostit suostuneet lähtemäänkään kännykästä eteenpäin, vaikka on vuoden toiminut hyvin.

  Vika on seuraavanlainen: Kun yritän lähettää sähköpostia puhelimesta, se ei mene minnekään. Ei siirry lähetettäviin, ei lähetettyihin, eikä tule takaisin, mutta puhelin tavallaan kai saa lähetettyä sen smtp serverille tai ainakin nokian messaging serverille koska "lähetetään viestiä" ilmoitus häviää ruudulta. Puhelimeen tulee postit kyllä normaalisti ja muu dataliikenne toimii hyvin. Näin siis jos messaging sivustolla lähtevän postin palvelinta ei ole erikseen määritelty.

  Jos taas määrittelen lähtevän postin palvelimeksi smtp.dna044.com palvelimen ja portiksi 25 niinkun kait pitäisi olla, ei sähköpostit edelleenkään lähde minnekään mutta tulee takaisin viesti ettei voitu lähettää ja vikakoodi 554 muistaakseni.

  Sitten kokeiltiin toisella sim kortilla joka oli elisan, vika oli edelleen tasan samanlainen.

  Olen soittanut DNA:lle ja nokialle mutta heillä ei ole mitään vikaa missään vaan kaikki toimii erittäin hyvin eikä kukaan ole valittanut moisesta viasta. Puhelimessakaan en uskoisi vikaa olevan koska laitoin vierelle gmail osoitteen joka toimi moitteettomasti. Olen myös poistanut ja laittanut uudestaan sähköpostitilin massaging sivustolle ja *#7370# bootannut kännykän.

  Musta tuntuisi että vian täytyisi olla nokian messaging serverillä, mutta oisko joku kertomaan joka tajuu miten toi sähköpostin lähetys oikeesti toimii käytettäessä nokian messagingia jotta sais toimimaan. kiitos avusta.

  -partsu
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16596
  Tykkäykset:
  4832
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Juu.
  Auto ei lähde käyntiin.
  Jaa, autossa lienee vikaa?
  Minkäs merkkinen se auto on...?
   
 3. partsu2

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/8/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  jaa jäipä mainitsematta että auto on nokian e55:n
   
 4. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16596
  Tykkäykset:
  4832
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Kokeile SSL-yhteyttä portissa 465.
   
 5. partsu2

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/8/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  eipä auttanut tuokaan, ainoastaan tuli takaisin delivery status notification (failure) 500.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos lähetät DNA verkon ulkopuolella dna SMTP palvelimella pitää DNAn smtp palvelimen tukea sitä, ja nyky ohjeiden mukaan pitää kirjautua (ja yleensä salattuna).
  Eli käytä messagin palvelun SMTP serveriä jos sillä sellainen on, tai lähetät luurilla suoraan oman operaattori SMTP serverillä (tai mailipalvelusi SMTP serverilla tunnuksilla )

  Jos viestit eivät mene jonnekkin tiettyihin palvelimiin/osoitteisiin, niin kyse voi olla vastaanottajan suodatuksesta. Esim jos lähtetä vieraan SMTP palvelimen kautta viestejä joissa lähetettäjänä jokin toinen domain niin siitä voi tulla pisteitä. jos vielä käytät jotain suosittua niin siitä lisää pisteitä, jos vielä paljon pommitusta ja sisällöstä pisteitä niin siinä ...
   
 7. paroni

  paroni Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/04
  Viestit:
  1228
  Tykkäykset:
  83
  Sähköposti ongelma

  Tere,olis sellainen ongelma,N900 sähköpostin kanssa,pian vuoden pelas hyvin.Nyt ei lähde eikä vastaanota emaileja.Kysyy messagin sana sanaa joka on annettu kun sähköposti tili avattu,mutta kun ei muista mikä se oli.Ei voi vaihtaa eikä poistaa tiliä kun siihenkin vaatii sala sanaa.Olisko jollain antaa neuvoja,kiitos jukka
   

Jaa tämä viestiketju