• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Nokia Lumia 1020 (lasi halki) 100€

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
62
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone
Takuu
ei
Kuitti
ei
SIM-lukittu
ei
Väri
keltainen
Kunto
muuten hyvä mutta näytön lasi säröillä
Vaihto
ei
Hintapyyntö
100
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Mielellään nouto
Myydään Lumia 1020, väri keltainen ja kunto siisti. NÄYTÖN LASI HALKI, näyttö toimii muuten moitteettomasti ja kosketussensorit jne. pelittää. Jäänyt tarpeettomaksi. Mukaan löytyy laturi ja alkup. laatikko, kuulokkeet ei tule mukana.

Mieluiten nouto Kampista mutta voin lähettää matkahuollolla jos rahat on ensin tilillä.
 

Liitteet

 • IMG_0001.JPG
  IMG_0001.JPG
  824.9 KB · Katsottu: 116
 • IMG_0004.JPG
  IMG_0004.JPG
  765.1 KB · Katsottu: 131
 • IMG_0005.JPG
  IMG_0005.JPG
  692.8 KB · Katsottu: 112
 • IMG_0003.JPG
  IMG_0003.JPG
  705.8 KB · Katsottu: 109
 • IMG_0002.JPG
  IMG_0002.JPG
  578.5 KB · Katsottu: 107

Neme.

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
19   0   0
Liittynyt
18.2.2003
Viestit
5752
Reaktiopisteet
165
Puhelinmalli
Huawei P30 Pro
Tarjoan 50e + postit. Tähän kun ei taida saada pelkkää lasia vaihdettua vaan joutuu koko paketin uusimaan...
 
Top Bottom