• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostetaan Nokia Lumia 1020 kamera moduuli/viallinen puhelin

Neme.

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
19   0   0
Liittynyt
18.2.2003
Viestit
6145
Reaktiopisteet
1179
Puhelinmalli
Huawei P40 Pro+
1020:n kameraan tuli tarkennus vika ja jouduin lainaamaan osan toisesta puhelimesta lomamatkan ajaksi joten ostan 1020:n ehjän kamera moduulin. Takakamera siis hakusessa.

Näitä voisin ostaa oikeastaan kaksikin jos edullisesti saa kun tuossa varalumiassa on vinkumisvika joten elementti menee vaihtoon siitäkin.

Ebaystahan näitä saisi, mutta vähän epäilyttää onko kyseessä aito osa. Eli vain aito Nokia osa kiinnostaa, uusi tai ehjä käytetty.

Myös rikkinäinen/rikkinäiset 1020:t kiinnostavat.

Tuossa vielä kuva kyseisestä osasta:

https://stellatech.com/pubs/uploads...0-camera-module-(main)-41mp,52fdd32719aed.jpg
00810h4-nokia-lumia-1020-camera-module-(main)-41mp,52fdd32719aed.jpgTarjoa ketjuun tai YV:nä. Tarve Hämeenlinnassa ja lähistöltä noutan, muuten postilla.
 

Neme.

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
19   0   0
Liittynyt
18.2.2003
Viestit
6145
Reaktiopisteet
1179
Puhelinmalli
Huawei P40 Pro+
Edelleen tarvetta...
 

Neme.

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
19   0   0
Liittynyt
18.2.2003
Viestit
6145
Reaktiopisteet
1179
Puhelinmalli
Huawei P40 Pro+
Kokeillaan nyt vielä.
 
Top Bottom