Myyty Nokia LD-4W Bluetooth-GPS

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan sekalaista tavaraa', aloittaja mkon, 4/1/14.

 1. mkon

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  29/5/11
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Myytävänä olisi siis otsikon mukainen GPS-moduuli. Laite sopii sekä navigaattorien kanssa käytettäväksi että niiden puhelimien, joissa ei sisäänrakennettua GPS:ää ole. Todennäköisesti toimii myös bt-GPS:ää tukevien kameroiden kanssa, mutta itse en sellaista omista joten siitä en takuuseen mene.

  Laitetta on käytetty aika paljon harrastuskäytössä ja jokusen kerran auton navigaattorin kanssa. Laite on ainakin omasta mielestäni kohtuullisen tarkka, eikä se vaadi liikkumaan tietyllä vähimmäisnopeudella joten sopii esimerkiksi geokätköilyharrastukseenkin.

  Akkua ei itse pysty laitetta purkamatta vaihtamaan, ja akku varmaan onkin kulunut neljän vuoden käytössä jonkun verran mutta kyllä se vajaat kymmenen tuntia edelleenkin toimii yhdellä latauksella.

  Mukaan tulee koko myyntipakkaus kaikkine alkuperäisine osineen ja käyttöohjeineen. Mukana oleva laturi on Nokian pienipäinen (2,0mm) autolaturi, ja latautuu tuo seinälaturillakin.

  Laitteen kulumisen huomioiden pyydän 20 euroa, postikulut erikseen jos pitää postittaa Turusta noutamisen sijasta. Tarjouksia toki myös saa esittää.

  Lisätty pari kuvaa paketista koon arviointia varten:
  HPIM5975.JPG HPIM5976.JPG
   
  Viimeksi muokattu: 6/1/14
 2. JanneP

  JanneP

  Palaute - 100%
  12   0   0

  Liittynyt:
  10/7/12
  Viestit:
  391
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  1+3T128
  15€ posteineen
  Meneehän tuo maxikirjeenä.
   

Jaa tämä viestiketju