1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia-kantolaukku CP-402 - mitenkä siis kiinnittyy

Keskustelu osiossa 'Nokia Online Kauppa', aloittaja arves, 20/9/10.

 1. arves

  Liittynyt:
  27/7/02
  Viestit:
  835
  Tykkäykset:
  10
  Kun en ole ollut mahdollisuudessa päästä käytännössä tuota kantolaukkua hypistelemään niin tiedustelen tätä kautta, miten tuo siis toimii.

  "Laukun säädettävä hihna kiinnittyy ranteeseesi tai hihaasi" todetaan mm. Nokian sivustolla. Siis - kiinnittyy hihaan???

  Saako tuon laukun kiinnitettyä käsivarteen (eli vyömäisesti käsivarren ympäri) - vai ainoastaan se on joko ranteessa (miten puhelin siinä on luontevasti) tai jollakin tarrallako hihassa???
   
 2. Kapi

  Liittynyt:
  19/2/04
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  2
  Ihan perus tarranauha. Voi pistää vaikka kaulan ympäri jos siltä tuntuu.
   
 3. Nokia Online Kauppa Moderaattori

  Liittynyt:
  13/2/09
  Viestit:
  142
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N8 Orange - and loving it
  CP-402 kantolaukussa on kiristettävä hihna jossa tarttuva (velcor) pää. Kiinnitys tarkoitettu käsivarteen tai ranteeseen. Puhelinta voidaan käyttää ja musiikkisoitinta ohjata muovikalvon läpi. Kuulokejohdot saa liitettyä puhelimeen kun se on kantolaukussa (riippuen toki kuulokeliitännän sijainnista puhelimessa).
   
 4. dynamo

  Liittynyt:
  30/6/02
  Viestit:
  431
  Tykkäykset:
  3
  Nokia CP-402 pyörään kiinni?

  Saako Nokia CP-402:sta kiinnitettyä näppärästi pyörän tankoon kiinni?
   
 5. vesak

  Liittynyt:
  6/10/03
  Viestit:
  123
  Tykkäykset:
  0
  Minä hankin tämän laukun ensisijaisesti polkupyöräkäyttöön. Istahtaa napakasti kiinni ohjaustangon kannattimeen (stemmiin) ilman mitään ylimääräisiä virittelyjä. Puhelin koteloon jo kotona ja sitten kotelo paikalleen pyörään ja kotelon remmi muutaman kierroksen tangon ympäri ja sitten remmi itseensä kiinni.

  Jos puhelin vaatii vaakausuntaisen asennuksen, niin sitten voi yrittää ohjaustankoon kiinni. Se voi vaatia jonkinmmoisen alustan virittelyn, ettei kotelo pyöri hyrränä ohjaustanon ympärillä töyssyissä.

  Kotelo ei ole kosteussuojattu, joten sateella tarvitsee lisäsuojausta.
   

Jaa tämä viestiketju