nokia julkaisee, mutta mutta...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Senior_TG, 6/11/02.

 1. S

  Senior_TG Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  0
  Niin ihan kivalta tuntuu kun nokia julkaisee tavaraa, mutta mutta tälläkin hetkellä nokia virallisesti julkaissut puhelimia niin että mallistossa on 9 puhelimallia joita vielä ei edes ole myynnissä.....
  tätä menoa nokialla jää noita puhelimia rästiin ja myyntiin tulematta kun myyntijonossa alkaa olla yli kymmenen mallia.....
  sinänsä niinkuin outoa....
   
 2. S

  Switch Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/02
  Viestit:
  1095
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Nokia N900 + Saunalahti + MLK Nopsa
  Miten niin jää rästiin? Vaikka Nokia julkaisee puhelimia, niin samaan aikaan se rakentelee/korjailee puhelimia, mitä on tulossa. Nokia vain näyttää, että mitä puhelimia on odotettavissa jonkin ajan päästä.

  Sony Ericsson julkaisi jo pitkän aikaa sitten P800:sen, eikä sitä ole vieläkään tullut. Nokialla "kestää" yhtä kauan ~10 puhelimen myyntiin tuomisella kuin SE:lla yhden tuominen... :) (Hey, it was joke... mayby)
   
 3. T

  Tony

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  0
  Niin mutta ihmiset saattavat nyt odottaa noita uusia malleja myyntin, eikä osta nyt uusia myynnissä olevia. Aika paha pistää juuri ennen joulumarkkinoita tuotejulkistukset ja varsinkin jos muutaman noista pitäisi tulla myyntiin jo vuoden alussa...
   
 4. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9675
  Tykkäykset:
  446
  Uskon että kun 3510i vielä tulee markkinoille, niin joulukuussa arvaa hirveä mainosrumba jälleenmyyjien taholta tv:ssä, lehdissä ja radiossa. Ja kuinka ollakaan 3510i ja 6610 myy kuin häkää.

  Vaikka uusia tuotejulkistuksia on tulossa ensi vuoden alkupuolella. Ei normaali peruskuluttaja jaksa hirveän pitkäkestoisesti seurailla mitä uutuuksia on tulossa myyntiin. Hän hankkii uuden puhelimen silloin kun tarvitsee. (Eli puhelin on hajonnut/hajoamiskunnossa tai sitten tarvitaan jotain uutta ominaisuutta, esim. kaveri/parempi puolisko on hankkinut MMS-puhelimen tms.)

  Jä Nokiahan nimenomaan vielä rohkaisee kuluttajia yllä mainitun kaltaiseen ajatteluun tiheillä tuotejulkistuksillaan...ei kannata jäädä odottamaan jotain tiettyä mallia kun uusia tipahtelee kuitenkin koko ajan. Tätä tehostaa vielä Nokian segmenttiajattelu, jossa jokaisesta luurista puuttuu jokin ominaisuus, eli kaikki luurit ovat tavallaan puutteellisia, joten ei siltä pohjaltakaan kannata odotella uutuuksia, jossa olisi kaikki samassa paketissa...

  6650 kyllä vaikuttaa aika hyvältä ja on poikkeus Nokian nykyiseen yleislinjaan, mutta saa nyt nähdä mitä muita UMTS-julkistuksia Nokia tekee tulevaisuudessa.
   
 5. J

  Juksu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Niin...oisko Nokian aika lisätä "tienaavat teknofriikit"-segmentti, mihin tarjottaisiin masiinaa kaikilla herkuilla joita tavalliset käyttäjät eivät tarvitse? =)
   
 6. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9675
  Tykkäykset:
  446
  Sitähän tässä on yritetty Nokialle vihjailla hienovaraisesti, mutta jonkun pitäis kai mennä Keilalahteen kolkuttelemaan ovelle kirjallinen ehdotus kainalossa. ;)
   
 7. M

  Mac Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/10/02
  Viestit:
  144
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Oneplus 3T 64 Gb
  Nokia tuskin koskaan tekee sellaista, koska 'teknofriikki'-ryhmä on niin marginaalinen.
   
 8. J

  Juksu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Ehkä itsessään, mutta sen vaikutus muihin kohderyhmiin voi olla yllättävän suuri...

  Autonvalmistajatkin tuovat kehittyneitä erikois/marginaalimalleja markkinoille pitääkseen yllä imagoaan.
   
 9. T

  Thelmi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Itse ainakin päätin maanantaina odottaa 5100:n ilmestymistä ja se olkoot sitten sitova päätös. Paitsi katotaan nyt millon se Game Deck tulee kauppoihin noksulta niin se voi olla sitten seuraava puhelin allekirjoittaneelle. Eli joulumarkkinat saa mennä ohi ja toivottavasti 5100:n tulee kauppoihin, ennen maaliskuun loppua.
   

Jaa tämä viestiketju