Nokia ja Saunalahti Mobiiliposti???

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Shoeman, 7/9/10.

 1. Shoeman Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/5/10
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  HONOR 8
  Tuossa tuli taloon toinen Nokia N97 Mini ja siinä käytetään Saunalahtea. Asentelin sähköpostin toimimaan ja sieltä napsahtaa viesti, että tämä on 30 päivän kokeiluversio ja lisätietoja http://saunalahti.fi/mobiiliposti/ Mitä ihmettä? DNAlla kun laittoi sähköpostiasetukset samalla tavalla, niin eipä se mitään kokeiluversiosta herjannu ja on pelannu jo 3 kk?? On tokikin karumpi, kun tuo saunalahden oma, mutta ajaa täysin asiansa. Päivittääkin postit 30 min välein automaattisesti. Se ero tuossa on, että mulla ei oo käytössä sähköpostisovellus siellä sovellukset valikossa DNAn korttia käytettäessä, kun taas tuossa saunalahdella näkyy olevan sähköpostisovellus auki koko ajan?? DNA puhelimessa sähköpostiviestit näkyy Viestit alavalikossa, kun taas saunalahdella ne ei siellä näy??

  Saako tuohon saunalahden liittymään siis tuota samaa sähköpostiohjelmaa, kun tuossa DNAssa on? Jos käyttää ensi tuon kokeiluversion loppuun ja sitten avaa tuolta Viestit----Postilaatikko luo uusi?? Ja sitä kautta luo uuden sähköpostin, vai pitääkö muka saunalahdelle ruveta maksamaan 4.99€/kk pelkästä sähköpostista puhelimessa???

  Tulipa sekava viesti, mutta koitetaas, jos joku ymmärtäis. Siis tarkoituksena olis käyttää sähköpostia saunalahden liittymällä ja saada sähköpostit päivittymään tuon 30vrk jälkeenkin ilman 4.99€/kk.. Vai onko ainut vaihtoehto siirtää asiakkuus DNAlle???
   
 2. hookoo_

  hookoo_ Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/06
  Viestit:
  1515
  Tykkäykset:
  31
  Tästä on juttua saunalahden foorumilla ja Ovi by Nokia osastolla tällä foorumilla. Eihän siinä mitään järkeä ole mutta elisan ja sauniksen tapauksessa ilmeisesti tosiaan messagingin käytöstä pitää maksaa kk-maksua ja muilla ei. Tokihan voit käyttää mitä tahansa muuta sähköpostiohjelmaa ilmaiseksi (siis jos ohjelma on jossain ilmaiseksi saatavilla :D). Itsellä jostain syystä pelittää elisalla messaging ihan ilmaiseksi vaikka uhkausviesti tuli jo varmaan jouluna :)
   
 3. Shoeman Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/5/10
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  HONOR 8
  No johan on huono homma, jotta se nuon on!!! Eipä auta, jos meinaa saunalahden liittymää käyttää.

  Saa ehdottaa, mikä sähköpostiohjelma N97 Minissä pelaa ja mistä sen saa. Hotmail on posti jota pitäis tossa käyttää.
   
 4. Ziba

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/2/10
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  X6, N80, Saunalahti
  Tuota saunalahden mobiilipostia ei saa enää muuten edes ostettua... Tuote on poistunut valikoimasta. Eipähän osannut Saunalahden asiakaspalvelija kertoa, että mitäs nyt sitten ja miksi Nokia lähetti tasaiseen kehotusta hankkia tämä mahtava palvelu Saunalahdelta. Itse olen nyt käyttänyt X6:ssa Emoze -nimistä ilmaissoftaa. Näyttää HTML -sähköpostit, hakee viestit niin usein kuin haluat (vaikka reaaliaikaisesti), synkkaa kalenterin googleen (näyttää myös koko päivän tapahtumat muistiinpanoina niinkuin pitääkin) ja tuntuu toimivan vakaasti. Ainoa miinus, että jättää välillä 3G -yhteyden päälle, mutta eipä tuo ole minua haitannut. Softa löytyy Ovistoresta ja kannattaa ainakin kokeilla. Toinen vaihtoehto on tietenkin Exchange server, mutta itse valitsin tuon Emozen juuri paremman kalenterisynkkauksen vuoksi.
  edit: Näiden pitäisi toimia myös Minissä
   
 5. prelude Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/08
  Viestit:
  88
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 4 ja Galaxy S5
  Nokia messaging ei toimi 30 päivän kokeilujakson jälkeen....

  Moi!

  Itsellä on sama ongelma. Ostin N97 minin ja käynnistin 10.8.2010 Nokia messaging palvelun. Sain myöhemmin sähköpostia, että kyseessä on 30 päivän kokeilujakso. Jatkossa edellytetään Saunalahden mobiilipostia, että toimisi edelleen. Saunalahden mobiilipostia ei siis voi enää tilata!!!!!!. Lopputuloksena 10.9 palvelu loppui ja sain lopetusviestin.

  Soitin Saunalahden asiakaspalveluun 2!!!! kertaa, josta ei tiedetty mitään asiasta. Soitin äsken NOKIA CAREEEN:n, jossa oli erittäin hyvä asiakaspalvelija. Hän otti puhelun aikana asiasta selvää ja otti yhteyden ilmeisesti Elisaan. Kyseinen palvelu on kuitenkin lopetettu Elisan/saunalahden puolelta, koska se aiheutti operaattorille joitain hankaluuksia?? Minua kehotettiin laittamaan puhelimeeni jokin toinen sähköpostiohjelma. Tätä en haluaisi kuitenkaan tehdä, sillä Nokia messaging oli todella hyvä sähköpostiohjelma.

  Kysyin tältä Nokia asiakaspalvelun ihmiseltä, että SONERAN JA DNA:n operaattorin korteilla palvelu toimii kuitenkin edelleen. Hänkin totesi asian olevan näin. Hän kertoi, että NOKIA olisi halunnut palvelun toimivan myös ELISA/SAUNALAHDELLA, mutta ko. operaattori oli toista mieltä.

  Tämä on mielestäni törkeän huonoa asiakaspalvelua ELISALTA/SAUNALAHDELTA. Nyt kaikki laittamaan palautetta asiakaspalveluun sähköpostien/puhelimen kautta, että saataisiin asia kuntoon.
   
 6. Errori Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/09
  Viestit:
  121
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  LG Optimus 2X
  tuon sähköpostin saa toimimaan ilman mitään ylimääräisiä ohjelmia. Menee asetukset - puhelin - sovellusasetukset - viesti - sähköpostiviesti. Siellä voi tehdä postilaatikon mikä näkyy viesti-valikossa heti saapuneiden jälkeen.

  Tai näin ainakin N97 toimii... Sen nokiamess. ohjelman poistin kokonaan...
   
 7. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16609
  Tykkäykset:
  4844
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Jaa, joku massaspämmäys niille, mitäs niinkuin haluat siihen kirjoitettavan? Preluden asia kuntoon vai?
   
 8. poppah

  poppah

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  549
  Tykkäykset:
  0
  Mulla tuli tuo ilmoitus ja toimii ilman mitään maksuja. Jostain vain asentaa sen Nokia Messengerin, päivityksien kautta tms. Ja siihen natiiviin softaan ei ole kyllä paluuta.
   

Jaa tämä viestiketju