Nokia ja muoti

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja memasa, 24/1/07.

 1. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Rupesin tuossa miettimään, että kun Motorola ja Dolce & Gabbana sekä LG ja Roberto Cavalli ovat tehneet yhteistyötä suunnittelutyössä, niin milloinkohan, jos koskaan, Nokia seuraa perässä?

  Sitten rupesin miettimään -- kieli poskessa ja sinivalkoiset lasit päässä -- että mikä tai kuka olisi sopiva Nokian yhteistyökumppani. Sen jälkeen kun mieleen olivat juolahtaneet Marimekko ja Luhta, vakavoiduin ja seuraavassa hetkessä mieleen tupsahtikin Stefan Lindfors.

  Olisi kiva nähdä millaisen kapulan kyseinen herra heittäisi kehiin. Täytyisi vain ensin pistää kädet ristiin ja toivoa, ettei tuosta ajatusten aarrearkusta satu ulkoistumaan mitään legomaista tai Serpentmäistä...

  Jatka ihmeessä ajatusleikkiä, jos leikityttää. Kenet tai minkä tahon sinä palkkaisit suunnitteleman Nokia-kännykän? Itseään ei saa äänestää! :)
   
 2. Tilppi

  Tilppi

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/06
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  0
  H. R. Giger vois olla aika kova sana. Tosin mieluusti jotain muuta kuin loppuunkaluttua Alien-teemaa, Gigeriltä löytyy miljoona kertaa sairaampia juttuja, miehen muuhun tuotantoon tutustuneet varmasti tämän tietääkin...

  Muuan naisystävä sanoi tuota Serpentiä ihan vitun huonoksi - kirjaimellisesti. Stefan Lindforsin vois lähettää Uralille lampaita paimentamaan.
   
 3. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Kaj Stenvall voisi olla aika kova sana. ;) Montakohan Aku Ankan tilaajaa maailmasta muuten löytyy?

  Viestit Aku Ankka äänellä luettuina voisivat kyllä loppupelissä alkaa ottaa kupoliin.
   
 4. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju