Nokia Image Converter on suorittanut laittoman toiminnon..

Keskustelu osiossa 'Nokia', aloittaja nordberg, 18/1/03.

 1. n

  nordberg

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/1/03
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ostin tässä viikolla itselleni 6100:n. Taustakuvaa meinasin uusia mukana tulleilla ohjelmistoilla, mutta törmäsin Nokia Image converterin kanssa ongelmaan; ohjelma ei käynnisty kannettavallani (jossa olisi tuo Infrapunaportti..). Pöytäkoneellani ohjelma käynnistyy ihan normaalisti, mutta kun ei ole porttia niin ei se paljoa hyödytä..

  Ohjelma siis lähtee latautumaan ihan normaalisti, mutta sitten juuri ennenkuin pääikkunan pitäisi ilmestyä, tulee tuo "Ohjelma on suorittanut laittoman toiminnon ja se lopetetaan".

  Auttakaa asiantuntijat! Lisäksi, jos tiedätte jotain hyviä internet-palveluita mms-viestien lähettämiseen ym, niitäkin saa kertoilla.
   
 2. B

  Bomb Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/03
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  3
  Musta tuntuu, että noi kaipailee aika "paljon" muistia. Omassa kannettavassa 64MB muistia ja PC-composer kaatuili samanlailla, kun auki muutama IE ikkuna, resurssien hallinta, ja jotain muutakin oli kyllä vielä, olisko ollut logomanager, kun tohon puolison 8310:aan jotain säädin. Anyway, suljin IE:t ja kaiken muun, niin hyvin toimi. Koitas samaa, eli toimiiko jos tapat kaiken systraysta bootin jälkeen ja koitat käynnistää ton image converterin.

  Itse en tosin tota image converteria vielä ole koittanut, lähteekö itselläkään ollenkaan käyntiin, mutta... :)
   

Jaa tämä viestiketju