Nokia HDW-2 ja puheaika

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Hapa, 12/8/04.

 1. Hapa

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/8/04
  Viestit:
  774
  Tykkäykset:
  0
  Ostinpa noin kuukausi sitten Nokian HDW-2 BT HF kuulokkeen. Myyjä kehui että yhtäpäätä laitteella pystyy puhumaan kolmisen tuntia. Kenttäkokeissa kuitenkin osoittautui, että tuo mainittu kolme tuntia, joka muuten mainitaan myös Nokian omilla sivuilla, on todellakin utopiaa. Puheaika on parhaimmillaankin yltänyt vain puoleentoista tuntiin ja kaikenhuippuna viimeisin suoritus; 15 min!

  Lähes kaikkea on kokeiltu. Akku on purettu tyhjäksi, ladattu pitkiä latauksia jne, mutta mikään ei tunnu auttavan. Kun otin myyjään yhteyttä ja yritin saada rahojani takasin, oli tuomio tyly: "Laitteella oli 14 päivän palautusoikeus". Ei auttanut vaikka vetosin siihen, että myyty laite on ominaisuuksiltaan selvästi muuta kuin mitä myyjä minulle myi. Hän myi laitteen jolla pystyy puhumaan noin kolme tuntia.

  Onko muilla kokemuksia samaisesta laitteesta?
   
 2. viude Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/04
  Viestit:
  1888
  Tykkäykset:
  0
  Itellä on myös tommonen ja tuntuu että siitä loppuisi akku eka puhelunjälkeen.
   
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Tuo HDW-2 on ehkä maailman huonoin Bluetooth-kuuloke. Valmius- sekä puheaika on olematon ja vikoja löytyy vaikka muille jakaa. En voisi suositella tuota kenellekään.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos myyjä myi sinulle laitteen jolla sinun kokoonpanossa voi puhua kolmetuntia ohjeita noudattaen, niin on myyjän ongelma laittaa laite pelaan niin että tuo onnistu, jos hän ei siinä onnistu/halua niin kaupanpurku, ja mahdolliset kulut - käyttöhyöty taitaa olla ainoa vaihtoehto.

  Oletan siis että liikkeestä kuluttajana ostettu.
   
 5. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Tuommoinenkin löytyy itseltä ja paras puhelunkesto (juuri ladatulla) HDW-2:lla on n. 1,5h, jonka jälkeen akussa ei ollut virtaa enää edes sen vertaa että sen olisi saanut uudelleen päälle. En tiedä osaako tuo laskea virrankulutusta jos puhelin on lähempänä hf:ää, mutta ainakaan etäisyyden ollessa vyöltä korvalle tuon pidempää puhelua ei tuolla ole voinut soittaa.
   
 6. Hapa

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/8/04
  Viestit:
  774
  Tykkäykset:
  0
  Myyjä ratkaisi ongelman. Ilmoitti ettei laitetta voida korjata vaan tilalle tulee uusi laite myyntipakkauksineen. Tulipa siinä sitten sovittua,että se vaihdetaan uuteen HS-4W:hen kunhan niitä tulee. Kumma kyllä, hommat rupes toimiin vasta kun sai kännykkäpuolen osastopäällikön puhelimeen.
   

Jaa tämä viestiketju