1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

nokia e90 - selain hajosi

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja mcpolo, 20/11/07.

  1. mcpolo

    Liittynyt:
    3/1/06
    Viestit:
    234
    Tykkäykset:
    15
    Hei,

    tänään sattui hassusti kun selainta laitoin päälle, ja tuo puhelin kysyy normisti mihin yhdistetään. Siitä puuttui listalta "etsi wlan-verkkoja". Hyppäsin valmiustilaan ja koitin hakea wlaneja (siellä on se wlan-haun valinta). Tämän jälkeen puhelin vain toi ruudulle virheilmoituksen "wlan käytössä" , ja kuittauksen jälkeen sama ilmotus. OK:n painamisen välissä painelin virtakytkintä ja sain puhelimen sammumaan.

    Nyt käynnistyksen jälkeen selain ei enää toimi. Jos yrittää avata html-tiedostoa tiedostoselaimella, sanoo ettei voida avata tiedostoa. Ja valikosta selaimen käynnistys vilkauttaa valkosta ruutua ja sitten tulee takasin valikkoon. Muita vikoja en nyt huomannut.

    Mitähän tässä nyt kannattaisi ensimmäisenä tehdä? hard reset? Huoltoon?
     
  2. Jupex Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/9/02
    Viestit:
    2910
    Tykkäykset:
    17
    Puhelinmalli:
    Joku nokia
    Kokeileppa ensin hard resettiä. Muista toki ottaa backup rojuista. Sitten softaat ite uudelleen. Ja vimppana keinona huoitoon.
     
  3. Jollemi

    Jollemi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    13/8/02
    Viestit:
    10518
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Kaikenlaisia kapuloita
    Itsellä oli kans tuos reipas kk sitten ongelmia selaimen kans. Se ei käynnistyny ollenkaan. Hard reset vaan. Ei siihen muu auttanu.
     
  4. nurmipossu

    Liittynyt:
    15/11/04
    Viestit:
    314
    Tykkäykset:
    0
    Mulla taas vaihtu selaimen fontti päätteelliseksi vrt. Times New Roman.

    Ihmettelen vaan, kuinka se on ylipäätään mahdollista..
     
  5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Oletko asennellut esim musiikkisoittimia?
     
  6. nurmipossu

    Liittynyt:
    15/11/04
    Viestit:
    314
    Tykkäykset:
    0
    Enpä ole. Wsoy FI-EN, PhoNetInfo, Sports Tracker, Wellness Diary (kröhöm.. :p), Handy Calendar, Gmail, MOT FI-SV ja Kaappain eli se Screenshot appis.

    -np
     
  7. nurmipossu

    Liittynyt:
    15/11/04
    Viestit:
    314
    Tykkäykset:
    0
    Fonttiongelma johtuu siitä, että muistikortille on jonkin ohjelman asennuksen yhteydessä ilmaantunut fontti nimeltään "ipaunir.ttf".

    Eli fontit näkyy ihan oikein, kun ottaa muistikortin pois ja käynnistää selaimen uudestaan. Y-Browser ei suostu tuota fonttia poistamaan.

    Syyllinen löytyi: MOT suomi-ruotsi-suomi sanakirja.
     
  8. mcpolo

    Liittynyt:
    3/1/06
    Viestit:
    234
    Tykkäykset:
    15
    Kiitos neuvoista. Teen tuon hard resetin. Pelkään pahoin, että osa softista pitää asentaa uusiksi kuten firmiksen päivityksenki jälkeen.

    No, ei se maailma siihen kaadu.
     
  9. mapeka

    Liittynyt:
    13/2/08
    Viestit:
    1
    Tykkäykset:
    0
    Moi

    Osaisitko sanoa mistä ko. fontti löytyy, itselläni sama ongelma kun asensin MOT suomi-EN-Suomi sanakirjan. Auttaako ja asentaa puhelimen muistiin?

    -matti-
    matti.karhu@haminetti.net
     

Jaa tämä viestiketju