• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Nokia E90 {myyty}

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
1.12.2009
Viestit
42
Reaktiopisteet
1
Nokia E90

Takuu: Ei
Kuitti:
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: -

Myydään hyväkuntoinen Nokia E90 commu. Puhelin oli kesällä tehtaan huollossa ja tuli uusi luuri silloin takaisin, eli uusi revikka (näytössä ei painaumia sisä näppiksestä). Puhelimen mukana saa alkuperäisen boxin ja tilpehöörit, tämän lisäksi saa kaksi akkua (3 yht). Mukaan saa halutessa myös autotelineen joka on Nokian Tablelle tarkoitetusta telineestä muokattu. Toimii hyvin ja puhelin pystyy paikallaan navigoidessa Kuvia voin ottaa pyydettäessä.

Tässä googlettamalla löydetty kuva (http://farm3.static.flickr.com/2100/...f4d7dba7c4.jpg), Eli tuosta otettu ylä pidikkeet pois että E90 pysyy avattuna auki telineessä.

http://zimeon.null-byte.org/img/E90/IMG_1427.JPG
http://zimeon.null-byte.org/img/E90/IMG_1429.JPG
http://zimeon.null-byte.org/img/E90/IMG_1430.JPG

Kuvasta varmaan myös näkee että takakuoressa on eri väri vivahde, tämä johtuneekin siitä että nokian huolto ei vaihda akku kuorta puhlimen viahdossa, ja näinollen akkukuori on ostettu muutama kuukaus puhelimen takuuhuollon jälkeen. Väri tasaantunut ajan myötä ja niin varmasti jatkossakin.

Hintapyyntö: 200€ / Tarjoa
Sijainti: Turku
Toimitustavat: Posti/Matkahuolto/Nouto

Myyjän nimi: Antti Hurme
Myyjän sähköposti: antti.hurme ['ät\ null-byte.org
Myyjän puhelinnumero: nolla neljä nolla 353 2720
 

vesku68

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
39   0   0
Liittynyt
3.11.2008
Viestit
716
Reaktiopisteet
51
Puhelinmalli
iphone 6s.Lumia 950XL Nokia E90 jne...
Taitaa Turussa olla lyhyemmät viikot kuin muualla...? :)
 
Top Bottom