Nokia E75 sähköposti lakkasi toimimasta

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.12.2002
Viestit
40
Reaktiopisteet
0
Selailin ja googletin ratkaisua ongelmaani, mutta mitään en oikein löytänyt, joten ajattelin kysäistä täältä.

Nokia E75:n natiivi sähköpostiohjelma lakkasi hakemasta uusia posteja Gmail-postilaatikosta, joka on asennettu toimimaan imap-protokollaa käyttäen. Viimeiset viestit ohjelma haki tiistaina 30.3. Buutti ei auttanut, ei myöskään tilin poistaminen ja uudelleenasentaminen.

Tilin poistamisen ja uudelleenasennuksen jälkeen ohjelma kyllä hakee viestit, mutta vain tiistaihin 30.3. asti, ei sen jälkeen tulleita! Kun painan muodosta yhteys puhelin alkaa normaalisti muodostamaan yhteyttä, mutta heti yhteyden postilaatikkoon saatuaan katkaisee sen. Lähetyspuoli toimii normaalisti.

Haluan vielä korostaa, että systeemi on toiminut useiden kuukausien ajan moitteetta, eikä mitään asetuksia ole muutettu tai uusia ohjelmia asennettu. Rinnalla toimii myös Mail for Exchance -postilaatikko, joka toimii tälläkin hetkellä täysin normaalisti.

Onkohan joku muu kokenut vastaavaa tai keksisi jonkinlaista ratkaisua ongelmaan?
 

säätäjä86

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
6   0   0
Liittynyt
29.11.2005
Viestit
1920
Reaktiopisteet
4
Gmailissa on muistaakseni ainakin aikaisemmin jossain vaiheessa ollut juuri jotain häikkää noiden sähköpostien kanssa ja se muistaakseni koski juuri puhelimien kautta hakua.
Kun tuo toinen kerta ihan normaalisti toimii niin silloinhan on ihan selvää, että se vika löytyy sieltä gmailin päästä.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.8.2006
Viestit
109
Reaktiopisteet
4
sama homma

Töissä tullut kahdella luurilla täysin sama ongelma vastaan. Ensimmäinen alkoi katkoa yhteyksiä, toinen uusi luuri johon
laitoin sähköpostiasetukset kuntoon haki viestit 8.4. asti muttei kaikkia ja alkoi sen jälkeen katkomaan yhteyttä.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
7.5.2010
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Mullakin lakkas toimimasta gmail nokia e63:ssa, mutta sain sen toimimaan kun kävin uudelleen laittamassa POP ja IMAP päälle gmailissa, vauikka ne olikin jo päällä ja poistin gmailin puhelimesta ja asensin uudestaan..
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.5.2010
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Liippaan hiukan aiheesta kun ongelmana on se, etten löydä E75 kohtaa, jotta voisin poistaa e-mail tilini. Toivon, että täällä joku osaisi auttaa minua tuon e-mail tilin poistossa.
 

dsniper

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.3.2007
Viestit
128
Reaktiopisteet
1
Tää ongelma IMAP-tilien kanssa tulee ainakin kaikilla Nokian Symbian 3rd FP2 -laitteilla (saattaa olla firmiksestäkin kiinni). Ei väliä onko asennettuna email clientti vaiko perinteinen.

Tähän auttaa vain että käyt webmaililla/työasemaclientilla poistamassa postilaatikosta jumiuttavan viestin niin että se todella poistuu eikä vain piiloudu. Syyllinen lienee se ensimmäinen hakematon viesti ja itsellä molemmilla kerroilla kyseessä oli isokokoinen html-posti.
 
Top Bottom