Nokia E7 vs iPhone 4 vs HTC Desire Z

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja excellent, 12/2/11.

 1. excellent

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/04
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Nyt kokemukset ja mielipiteet esiin, puhelin kaupoille ens viikolla ja pitäis tässä yrittää joku päätös saada aikaiseksi.

  Omat kokemukset; 99% ollu Nokiaa aina, veljellä pelkästään iPhonet ollu käytössä ensimmäisen ilmestymisestä asti ja kehuu kovasti tuota iPhone 4:sta. HTC täysin tuntematon mutta kovasti kehuivat vastaavaa HTC:n Desire HD:ta TM:ssä ym, ja tuli kokeiltua tuota HTC:n Desire Z:aa joka vaikutti ihan pätevältä. Desire HD ei todennäköisesti ole vaihtoehto, koska siitä puuttuu fyysinen QWERTY. Puuttuuhan se tietysti myös iLuurista, mutta sen uskaltaa ostaa vaikka se puuttuisikin.

  Plussaa HTC:ssa on android, johon on saatavissa lähes samat ohjelmat kun Nokiaan, mutta ei ole niin naurettavan surkea kuin symbian ja toisaalta ei myöskään niin rajoittunut kuin iPhone.

  Nokiasta sen verran, että yleensä kaikki nokiat muuttuu kasaksi paskaa kuukaudessa. Eli polte siirtyä nokiasta johonkin muuhun on kova.
   
 2. Duel Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/10
  Viestit:
  674
  Tykkäykset:
  115
  No jos nyt eilisiä uutisia miettii niin kyllä aika tarkkaan miettisin haluatko nokian symbian luurin ostaa, täällä foorumillahan on jo osa palauttunut luurin avaamattomana takaisin liikkeeseen.

  Jos et halua rajoitttunutta laitetta niin enää jää järkeväksi vaihtoehdoksi desire z, tosin jos ei nää fyysistä näppistä pakollisena hommaisin suoraan htc desire tai jos ei iso näyttö ole este niin desire HD. tuskinpa tulet pettymään ja varmasti näissä taitaa alkaa olemaan yhtä hyvä kosketusnäppis kuin iPhonessa?

  desire HD muuten elisan kolmanneksi myydyin luuri viimekuussa joten ihan hyvin niitä taitaa ainakin mennä.
   
 3. Mummo123 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  29   0   0

  Liittynyt:
  29/8/09
  Viestit:
  1003
  Tykkäykset:
  95
  Puhelinmalli:
  iPhone 5s
  Ei ole yhtä hyvä, läheskään.

  Vaikka tässä iPhonessa on reilusti pienempi näyttö kuin HD:ssä, niin silti tällä iPhonella on mielestäni paljon miellyttävämpi kirjoittaa.

  HD:ssä vielä sössitty landscape-näppis laittamalla ne nuolinäppäimet väärään päätyyn.
   
 4. excellent

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/04
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  taitaa lähteä tuo Desire Z tilaukseen
   
 5. Purkki^

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/09
  Viestit:
  308
  Tykkäykset:
  4
  E7 vie Desire Z:n 100-0. Eikä ne päivitykset seinään loppuneet, pr2.0 tulee ainakin ehkä 3.0:kin
   
 6. Kikkopaeae Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   1

  Liittynyt:
  9/5/08
  Viestit:
  1940
  Tykkäykset:
  5
  Kuukausi jo aikaa kulunut, mutta minkäs mallin excellent valkkasit? Otitko Desire Z:n?
   
 7. HIGHEND

  HIGHEND Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  33   0   0

  Liittynyt:
  22/12/08
  Viestit:
  2510
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Samsung S6 + Lukuisia muita
  Just...
   
 8. excellent

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/04
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0

  Päädyin Desire Z:aan, aivan loistava puhelin kaikin puolin. Kamera ei parhaimmasta päästä, mutta koska itsellä ei ole kameralla niinkään väliä niin ajaa kameran roolin aivan riittävästi.

  Tuli jälkikäteen kokeiltua tuota Nokia E7 ja en voi muuta sanoa kun; "Helpotus onneksi ostin HTC:n" E7 mielestäni aivan surkea siis aivan shaibaa koko laite. Kaiken p*n kruunaa tuo Symbian 3. Taloudesta löytyy Nokia N8 joka sekin lähtee huomenna huuto.nettiin ja tilalle tulee HTC :)

  Pakko vielä kehua tuota Desire Z:n kosketusnäyttöä, siis alunperinhän ostin Desire Z:n HD:n sijasta lähinnä tuon näppäimistön takia, mutta tuo Desire Z:n kosketusnäyttö on niin loistava että olen tuota fyysistä QWERTY näppäimistöä käyttäny ehkä 2-3 kertaa :D

  Lisäystä: Nokian puhelinta tuskin ostan enää koskaan.
   
 9. noobie69 Vieras

  0   0   0

  Mulla on Zetasta parin kk:n kokemus ja vertailuna E7, niin Zeta lagaa tajuttomasti käännettäessä vaakaan näppiksellä. E7 kääntyy kohtuu hyvin eli paremmin. Zeta lagasi muutenkin melko paljon, vaikka asensin kaikki saatavilla olevat härpäkkeet eli fixit.
   
 10. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6232
  Tykkäykset:
  1274
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Ja sä oot sitä mieltä että alkaa toimimaan kun asentaan jotain fixejä? Ei mulla ainakaan mitään hidasteluja ollut omassani ja mitään parannuksia ei asennettu.
   
 11. Terpower Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  18/11/07
  Viestit:
  902
  Tykkäykset:
  56
  Mulla on E7 Desire HD ja iPhone 4. Mun mielestä paras ja toimivin on iPhone 4.
  Siinä vain yksinkertaisesti kaikki toimii hienosta ja bugittomasta ja lagaamatta. Nokia on järkyttävän kankea ja hidas. Desire HD:n akunkesto surkea, sekä aika ajoin pientä lagaamista.
  Kyllä Apple edelleen osaa tehdä toimivia laitteita.
   
 12. noobie69 Vieras

  0   0   0

  en niin sanonut. fixit asensin kun lagasi, ja tuo lagaaminenhan on tunnettu ongelma, eli jos sulla ei lagaa, niin sinun kappaleesi on todnäköisesti maapallon ainoa bugiton Zeta.
   
 13. Noke

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/4/09
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5 & Sonera Sopiva
  Täältä löytyy maapallon toinen lagaamaton Zeta. Kokeillut myös E7:aa ja iPhone 4:sta, ja tämä on juuri oikea puhelin minulle. Muun maailman puhelimista ja mieltymyksistä en sen enempää tiedä.
   
 14. Axefield

  Axefield Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  17   0   0

  Liittynyt:
  25/7/07
  Viestit:
  6021
  Tykkäykset:
  2201
  Puhelinmalli:
  6S
  Niinpä niin. Eiköhän tuossa lagaamisessa aika usein ole kuitenkin kyse makuasioista. Toisen mielestä huippunopea on toisen mielestä buginen ja lagaava p***a. Tämä on hyvin huomattavissa esimerkiksi Galaxy S-ketjuissa, joissa eräät nimimerkit sanovat luurin olleen alusta (2.1) lähtien huippunopea ja lagiton ja kuitenkin useat käyttäjät ovat kokeneet pätkimistä ja nykimistä joka paikassa, ilmeisesti vielä viimeisimmissäkin päivityksissä.
  Jos haluaa kaiken tapahtuvan ilman pienintäkään viivettä, niin ei varmasti ole tyytyväinen mihinkään laitteeseen ikinä.
   
 15. noobie69 Vieras

  0   0   0

  no eihän sitä lagaamista välttämättä tajua, tai tiedä paremmasta, jos ei vertaa johonkin toiseen laitteeseen. Minähän vertasin E7 ja vaakanäyttöön laittaminen näppis avaamalla oli se tilanne. Käytössä olevat widgetit saattavat vaikuttaa tuohon lagaamiseen, mene ja tiedä. Kaverilla on zeta, ja tänäänkin pääsen häntä tuosta hidastelusta piikittämään :)
   
 16. Stringer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/12/04
  Viestit:
  383
  Tykkäykset:
  56
  Puhelinmalli:
  Note Edge + Gear S
  Itselleni päätös Nokian ja Androidin välillä on harvinaisen helppo. Nokialle ei löydy Kindleä, eli ebookkien saatavuus on hyvin rajoittunut ainakin tällä hetkellä. Jos olisin Amazon, en ehkä Nokian nykyisen suuntauksen takia sellaista versiota ohjelmastani tekisikään. Toisaalta.. Windows Phonelle se Kindle löytyy, joten ehkä Nokiaa taas tulevaisuudessa.

  Ja sitten taas toisaalta, Nokian E7 nykii ainakin nettikäytössä. Myös Operalla. Androidille löytyy sulavempia puhelimia, tosin ei fyysisellä näppiksellä (tuo Z nykii).
   

Jaa tämä viestiketju