1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia E65 ja PoC pikayhteys WLANin yli

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Tobler, 25/12/07.

 1. Tobler

  Liittynyt:
  22/1/03
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Hei

  Wippies -sivulta saa tehtyä itselleen ilmaisen PoC (Push-to-talk over Cellular eli pikayhteys) tunnuksen. Ja näin Suomessakin päästään hyödyntämään "radiopuhelin" palvelua.
  Palvelu on ilmeisesti vielä testivaiheessa, sillä en ole saanut vielä ääntä vastaanotettua kavereilta. Mutta jospa se piakkoin alkaisi toimimaan.

  Mutta toinen ongelma. En saa PoC palveluun määriteltyä WLAN yhteyttä. Puhelin ehdottaa vain GPRS/3G yhteyksiä. Onko muilla sama ongelma?
  Kaikki muut sovellukset (esim Fring) osaa ehdottaa myös WLAN verkkoja.

  Terveisin, Tobler
   
 2. ssarkas

  Liittynyt:
  20/7/03
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  9300i, Sonera
  Tuskinpa kyse on testivaiheista. Näyttäisi wippies kovasti saunikselta. Hehän ovat poccia tarjonneet jo pidempään, eli kyllä tuon pitäisi toimia ihan ok. Ei ole kyse mistään ihan uudesta keksinnöstä enää.
   
 3. jepulis

  Liittynyt:
  23/5/03
  Viestit:
  128
  Tykkäykset:
  0
  Tuo on kyllä ihme ettei ko. palvelu ole saanut suosiota täällä? Jenkkilässä tuli testailtua kaverin puhelimella ja sehän on ihan loistava palvelu.
   
 4. Tobler

  Liittynyt:
  22/1/03
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Wippies PoC ja WLAN

  Unohtui mainita... tuo Wippies -palvelun PoC pitäs toimia myös muilla liittymillä. Ja tietysti myös WLANin yli. Mutta eipä E65 puhelimen PoC softa sellaista tue.

  En ole Saunalahden asiakas, mutta Elisan. Ja niidenhän pitäisi olla samaa putiikkia.
   
 5. simma Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  9/7/06
  Viestit:
  1104
  Tykkäykset:
  36
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s 64Gt
  Eipä taida Nokian omat PoC-ohjelmat tukea sitä WLANin yli. Ei ainakaan omalla E61i:llä näy yhteystyypeissä ku ne normiyhteydet, vaikka WLAN on määritelty yhdeksi puhelimen yhteyksistä.
   

Jaa tämä viestiketju