Nokia E63 ja IMAP sähköpostit

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja artur, 7/11/09.

 1. artur

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/11/09
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Hankittiin rouvalle E63:n ja aloinkin heti asentamaan siihen meidän Nebulan sähköpostit sekä GMail-osoitteet sekä Google kalenterin synkkausta.

  Mulla on E51 ja siihen IMAP postit on helppo lisätä: Viestintä->Asetukset->Lisää sähköpostilaatikko ja sen jälkeen se kysyy yhteysosoitteet, palvelimet, portit ja SLL tiedot.

  No tässä E63 se on tehty hemmetin vaikeaksi ymmärtää. Näyttää siltä että ainoa keino lisätä sähköpostilaatikoita on joku ihmeen Nokia Sähköposti -sovellus jonka kautta taas ei pysty lisäämään noita Nebula sähköposteja. Pelkällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla se ei todellakaan onnistu niin kuin se yrittää sen tehdä.

  Eli onko kellään kokemusta miten voi ja voiko yleensäkään ohittaa tuon Nokia Sähköposti sovelluksen ja asentaa lootat itse manuaalisesti? Kun menen tuohon Viestintä->Asetukset->Lisää sähköpostilaatikko valikon kautta se avaa automaattisesti Nokia Sähköposti -sovelluksen.
   
 2. Capo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/8/02
  Viestit:
  2331
  Tykkäykset:
  90
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5 Compact black
 3. artur

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/11/09
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Sitten toinen kysymys: Onko E51 jotain hyvää ja ilmaista sähköpostisoftaa johon voisi asettaa 1-5 postilaatikkoa ja saada automaattisia synkkauksia niille?
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  En myöskään pidä tuollaisista velhoista, mutta jatus on se että käyttäjät eivät yleensä tiedä sähköpostiasetuksiaan, jolloin kysytään niitä asioita mitä heidän pitäisi ainakin tietää.

  Jos tuo wizardi ei saa asetuksia oikein aikikeksi, niin muokkaa ne sitten käsin. jos ei edes sinne saakka pääse niin laita puhelin offline tilaan ja yritä uudestaan.

  Vakio softa tukee 1 ja useampaakin laatikkoa, riippuen vähän mitä synkkauksella tarkoitat, jos perus ajastettu tai muuten IMAP idle ei riitä, niin homma mutkistuu.

  Lonely Cat Gamesin - ProfiMail ohjelmaa on moni suosinut perus IMAP käytössä.

  Jos tavoittele MailForAxchange tukea, niin olet varmaan katsonut vakio tarjontaan, tai jotain PC <-> puhelin maili laatkikko synkkauksia ajattelit niin no vakio softissa on kai jotain tukea, ei kovin yleistä kai enään nykyään.

  Jos useita laatikoita mobiilisti tarkitus käpistellä, niin tulee mieleen erilaiset palvelut.
   
 5. artur

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/11/09
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on yksi duuniposti, yksi gmail ja yksi nebula maili jotka haluan saada synkattua tietyin väliajoin. E51 ei anna ajastaa kuin kaksi boksia, joten yksi jää ilman ajastettua synkkaa.

  MainForExchange on käytössä Google kalenterin synkkaukseen.
   
 6. artur

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/11/09
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Synkkauksella tarkoitin sitä että jos poistan puhelimesta sähköpostin niin se poistaa myös palvelimelta jne...

  Ratkaisin asian niin, että loin uuden gmail tilin ja forwardoin nyt kaikki uudet sähköpostit eri tileiltä siihen ja synkkaan viestit sekä kalenterin tästä uudesta gmail tilistä Mail For Exchange ohjelmalla :)
   

Jaa tämä viestiketju