1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia E55 ongelma

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Jykelis, 14/3/10.

 1. Jykelis

  Liittynyt:
  23/2/10
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Oon laittanu viestien tallennuspaikaksi muistikortin, mutta kun kytken puhelimen tietokoneeseen ja sitten ottaa pois tietokoneesta niin viesteihin mentäessä tulee aina kanitus "muistikorttia ei voi käyttää, viestit tallentuvat puhelimen muistiin" ja pitää säätää aina uudestaan manuaalisesti tallennuspaikka.

  Onko kenelläkään samanlaista ongelmaa? Onkohan yleinen ongelma vai joku softavika?
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15218
  Tykkäykset:
  3515
  Puhelinmalli:
  iPhone 6S
  Kai olet buutannut puhelimesi välillä?
   
 3. Jykelis

  Liittynyt:
  23/2/10
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  tarkoitatko käynnistämistä uudelleen vai softan resetointia tms
   
 4. MGM

  MGM Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  14377
  Tykkäykset:
  3240
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3
  Se on ominaisuus Noksuissa, joissakin. Eli aina, kun on käyttänyt massamuistia tai poistanut muistikortin puhelimesta ja laittanut takaisin, pitää valita viestien muistiksi uudestaan muistikortin. Se ei pysy autom. se valinta siinä, kun muistikortti on ollut poissa käytöstä. Paska homma, mut minkäs teet. Sais kyl Nokia korjata ton "ominaisuuden".
   
 5. Jykelis

  Liittynyt:
  23/2/10
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Okei, melkonen "ominaisuus" tosiaan. ei äkkiä uskos että nykypäivänä tuonki hintasessa laitteessa moisia lapsetuksia on.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Lapsetuksia ?
  Jos olet valinnut massamuistin talennustilaksi, ja nykäset sen suurinpiirtein lennossa irti niin aika hyvin vehkeet sen hanksaa vaikka siitä herkästi voi tulla ongelmia. ja luonnollisesti viestit ottavat sisäisen musitin käyttöön.

  Kun massamuistikytketään laitteeseen, voisi viesti sovellus sitä tietenkin pongailla ja vaikka kysyä käyttäjältä mitä nyt tehdään, ei ehkä nyt aivan niin elegantti ratkaisu, vaikka jollekkin huonomuistisille massamuistin käyttäjille ilman muuta olisi paikalleen. Ogelmana olisi vielä ne tapahtumat jotka on tapahtuneet sillä välillä kun massamuisti on ollut irti. Viesti systeemi on kuitenkin aika erilainen kuin yksittäiset tiedostot.

  Kameran osalta taasen harvemmin ongelmia, ei niin väliä minne milloinkin tallentuu, kyse yksittäisistä tiedostoista ja niin pikkukuvista. ja kamera softaa ei käytetä kuin kuvatessa, joten se ei edes välttämättä huomaa massamuistin poissaoloa. tuo tietenkin voi olla myös ongelma jos massamuistit vaihtuu kovasti, eikä ihan mieti minne kuvailee.

  Jossain ongelmaa on ratkottu niin että kaikki viestit tallennetaan sisäiseen muistiin(c:), jonkinlainen kompromissa voisi olla että ns."arkiston" saisi massamuistille ja muut sisäiseen.
   

Jaa tämä viestiketju