Nokia e52 vs. e55 vs. e75

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja heeepo, 24/8/09.

 1. heeepo

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/3/06
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Kuten otsikosta huomaa noihin 3 puhelinmalliin olen päätynyt ja joku niistä tarttuu mukaani puhelinkaupasta, nyt onkin vain valinnan vaikeus että mikä?

  Puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu ehdottamasti pitkä akunkesto, jouhea valikkojen toimivuus ja ehdottomasti ulkoinen kestävyys ja jämäkkyys. hintaerot puhelimien välillä ei hirveät ole joten sillä ei niin merkitystä ole. Lähinnä e52/e55 mietityttää softan toimivuus, kumminkin uusia puhelimia ovat jne...

  Puhelimen käyttö tulee olemaan suurimmaksi osaksi päivittäistä normaalia käyttöä eli mitään ihmeitä en puhelimelta vaadi, mutta tällä hetkellä käytössä on nokia 6120 jostain 90 luvun taitteesta joten uusi olisi hommattava.

  Nokian n sarjalaisia haukuttu liian muovisiksi ja muuten leluiksi joten niistä ajattelin erossa pysyä.

  Nyt tarvitsisin hiukan asiantuntevaa apua ja mielipiteitä mikä noista 3 olisi paras/toimivin puhelin omassa käytössä..? toki muitakin malleja saa ehdottaa...
   
 2. telliv Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/07
  Viestit:
  311
  Tykkäykset:
  40
  E52 ja E55 ainoa ero taitaa olla se näppäimistö. E5x hyvänä puolena voi ainakin mainita hyvän toiminta-ajan kun taasen E75 ei sillä saralla loista, mutta omaa qwertyn. E5x rakenteesta en osaa sanoa kun en ole niitä näperrellyt, mutta E75 antoi lyhyehkön käpistelyn päätteeksi jämäkän vaikutelman.
   

Jaa tämä viestiketju