Nokia E50 - vastaamattomat puhelut ei näy?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja dragono, 30/3/08.

 1. dragono

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/12/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  Elikkäs omistan Nokia E50 (kameralla) ja kun puheluja on tullut, näkyy esim. 1 vastaamatonta puhelua ja sitten kun painaa että näyttäisi tiedot, niin puhelin näyttää vaan (ei vastaamattomia puheluja) vaikka äsken joku oli soittanut?

  Puhelin ollut jo kerran takuuhuollossa (huono kuuluvuus + softan päivitys)?

  Monesti on käynyt myös niin ettei puhelin edes ilmoita että on tullut vastaamattomia puheluita? Ärsyttävää kun kaverit sitten kyselee "mikset soittanut takas?"...

  Neuvoja tai kokemuksia tarvitaan, kiitos!
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  1. Tuntematon numero soittaa, ei jää puhelinnumeroa. Näkyy mahdollisesti edellinen soittaja ja soitat sille vielä vahingossa.

  2. Softan päivitys epätodennäköistä, että aiheuttaa "vian"... tai huono kuuluvuus. Millä perusteella? Puhelin resetoituu ja yleensä tilanne paranee mikä on ollut alunpein huonosti. Esim. softabuki.

  3. Vastaamaton puhelu, voi olla vastattu. Epähuomiossa painat punasta luuria taskusta penkoessa tai se painautuu pohjaan jotain vasten, se merkitään vastatuiksi. Se löytyy sieltä. Monet puhelimet saattaa sekunnin parinkin viiveellä huonosti tehtyjä soittoääniä alkaa soittamaan, jolloin taskussa oleva puhelin, painautuu just sillä hetkellä ja ei toimi.

  Softabukia, hetkellisiä esiintyy Nokiapuhelimissa yleisesti... puhelin soi joskus ja äänettömällä, ja tekstarit tulee vain värinällä. Mutta myös muissa puhelimissa voi olla softabukia. Softabuki ei johdu välttämättä yhdestä viasta, vaan laajemmasta jostain muualla olevasta viasta joka ilmenee sitten näin. Kokeilkaa soittaa 20 kertaa puhelimeen ja vastailla peräkkäin ihan miten sattuu, jos vika voidaan toistaa, silloin on vikaa, muuten ei ole vikaa. Vikoja ei voi korjata jos vikaa ei voida yksilöidä. Resetointi, boottaus on Nokian puhelimien itsehoito menetelmä, onko tuttua?
   
 3. Nicce Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  8/9/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  84
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Onhan sulla loki käytössä?
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  E50 sta on ketju, jota kanattaa käyttää.

  Loki ongelmat johtuvat yleensä päivämääri virheistä, eli jos välillä piävämäärä on ollut edellä, jä se on siiretty taaksepäin, eli lokissa pyörii kellon mukaan tulevaisuuden juttuja, jos aika ero on isompi kuin lokin pituus, ei puhelutiedot näy lainkaa, muutoin näkyvät oikella kohdalla.

  Eli tarkista lokista mitkä ovat tuoreimpien merkintöjen aika, tarkista laitteen oike aika, jos oikea aika on vanhempi kuin lokin tuoreimmat merkinnät, tyhjennä loki. Lokin tyhjennys auttaa muutoinkin tuon tyyppisiin ongelmiin. kannattaa myös tarkistaa kuinka pitkä loki on asetuksissa.

  Jos vastatessa painaa punaistaluuria, näkyy merkintä toki lokissa ja vastatuissa puheluissa. Jos jotain soiton siirtoja (esim varattu), tai multisim toteutuksia voivat halyt toki näky jossain tosiessa luurissa.
   

Jaa tämä viestiketju