Nokia E5, E72 vai SE Aspen vai Samsung B7330

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Stani, 18/10/10.

 1. Stani Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/1/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Iphone 6S
  Heinäkuussa tuli hommattua Nokian N97 mini, mutta näin muutaman kuukauden jälkeen tuli kaipuu takaisin "normi" kapulaan.
  Otsikossa oikeastaan onkin puhelimet joita olen harkinnut tuon n97 seuraajaksi. Muitakin puhelimia kyllä saa ehdottaa mutta pitäisi kuitenkin olla qwerty.

  Onko noissa nokialaisissa miten paljon eroa? Hinnassa ainakin on n.100e ero. Koitankin siis kysyä, että onko tuo E72 niin ylivoimainen tuohon E5:n verratttuna että siihen kannattaa sijoittaa hieman enemmän rahaa?

  Tuossa samsungissa ja SE on käytössä tuo windows mobile. Onko tuohon windows mailmaan helppoa sopeutua symbianin jälkeen? Vai kannattaako suosiolla unohtaa ja keskittyä tuohon nokian mallistoon.

  Huom! Olisiko kellään kokemuksia tuosta Aspen mallista? kaikki tieto olisi tervetullutta

  Ps. Osaisikohan kukaan sanoa millasella hinnalla tuota N97 miniä kannattaisi lähteä kauppaamaan?
   
 2. PJD

  PJD Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  13   0   0

  Liittynyt:
  8/7/10
  Viestit:
  97
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Note4+one+one64
  Itse Nokian E72 mallia kohta vuoden käyttäneenä voin todeta, että viimesimmän firmispäivityksen jälkeen puhelin on toiminut kuin kello. Olen ollut puhelimeen erittäin tyytyväinen.

  Eroja en osaa E5/Kahden muun välillä sanoa kun näistä muista ei ole kokemuksia. Itselläni oli aikaisemmin E90 communicator ja sen jälkeen E71. Communicatoriin verrattuna suurin ero oli luonnollisesti koossa ja myöskin nopeudessa. E71 ja 72 eroina on lähinnä parempi kamera ja kyllä tuo E72:n näppäimistö on miellyttävämpi käyttää kuin E71. Asettelu on hieman erilainen ja tuntuma parempi. (ainakin omasta mielestäni)
   
 3. LukeVader Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  16/6/06
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  0
  E72:ssa on marginaalisesti parempi kamera kuin E5:ssä (automaattitarkennus vs kiinteä tarkennus). E5:ssä on hieno aloitusnäyttö. Käyttöjärjestelmä on sellainen kuin Symbianin olisi pitänyt olla heti alussa. Jos saa käytettynä E72, hinta on samaa luokkaa kuin E5 uutena, jolloin vertailu on järkevämpää. Eipä E72 kannata uutena ottaa, jos ja kun E5:stä löytyy käytännössä samat ominaisuudet (jos ei pilkun tarkka ole kaikkien ominaisuuksien suhteen). E5:n paras puoli on "kaikki samassa paketissa uudella parannetulla ohjelmistolla". Ulkokuoreltaan E5 on köyhemmän näköinen kuin E72, mutta ei mitenkään negatiivisesti, makuasia.
   

Jaa tämä viestiketju