Nokia Dual-sim "älypuhelin mallit"

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja PaHa, 24/11/12.

 1. PaHa

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/06
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  Olen yrittänyt etsiä Nokian kännyköistä tuollaista keskihintaluokan (noin alle 300€ malleja) tupla-sim mallia, joka olisi jo ns. älypuhelimeksi luokiteltava. Suomen markkinoilta en ole vielä löytänyt Nokiaa. Samsungia (esim. Galaxy S Duos S7562), Sonya, Cattia ja muita varsinkin kiinalais alkuperäisiä löytyy kyllä.

  Nokian malleista Asha 308 lienee dual-sim mallien tämän hetkinen "lippulaiva", ja tätäkään ei ilmeisesti saa vielä suomesta? Kuitenkin vain 2mpix kamera ja pienehkö 3" kosketusnäyttö, jotka tuntuvat vaatimattomilta..

  Oletteko löytäneet muita hieman parempia malleja?
   
 2. tissot1

  tissot1 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/8/08
  Viestit:
  1283
  Tykkäykset:
  103
  Sen voin ainakin suoraan sanoa ettei Nokia Symbian tai WP dual SIM puhelinta ole olemassa. Nokialle olisi todella tärkeätä saada dual SIM smartphone aikaiseksi Intiaa ja Kiinaa varten, mutta saa nähdä koska softa saadaan siihen.


  Asha 308 taitaa tosiaa olla kallein Nokia dual SIM puhelin.
   
 3. jviirret Vieras

  0   0   0

  Mikä pakko sen on olla Nokia? Ainoa älypuhelinalusta jolle on dual- ja muistaakseni jopa quadsim malleja on Android.
   
 4. PaHa

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/06
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  Eipä sen pakko ole olla. Kiinteästi asennettu autosarjani vain on nokia, eli olisi hyvä kun sopisi bluetooth siihen. Jotenkin vain ei viitsisi hirveän paljoa puhelinta huonontaa siirtymällä tuohon Ashaan.
   
 5. Nordmob

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/3/09
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Mä olen kanssa odottanut jo pitkään että tulis jotain parempia dual-sim malleja tyyliin E-sarjaa, niin sais työ ja oman liittymän samaan puhelimeen. Nykyään aina 2 kännyä mukana.

  Tietääkö kukaan onko esim. Blackberryllä tai jollain muulla valmistajalla vastaavia bisneskäyttöön suunniteltuja puhelimia, dual simminä?
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Autosarja GSM vai mien erikoinen? jos tarvit etäsimmiä niin se ei kovin yleinen. ja kaksoisim laitteissa miten meinaat käyttää ?
  Jos kyse tavanomaisesta BT autosarjasta, niin ei merkkiriippuvaista.

  Minkänslainen sulla nyt ja voiko varsinaista ongelmaa ratkoa jotenkin muuten. Joitain TuplaSIM malleja on älypuhelimissa, Suomeenkin eksynyt, tosin Android pohjaisia, ja ei välttämättä kovin laajasti hyllytavaa, ja voivat perustua halppis Kiinanrautaa. Yleensäkkin tuplaSIM valikoima on ne merkkitavaralla loistanut poissaoloaan näillä markkinoilla, vaikka kaukoidän markkinoilla olisikin myynnissä. Samsung niitä harvoja joka edes jotain malla toi.

  Ja kannattaa huomoida että miten ne kaksi SIMiä saat toimiin, eli toteutuksissa voi olla eroa, samoin virrankulutuksessa.
   

Jaa tämä viestiketju