• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Nokia CS-15 Internet-tikku

Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
12.3.2003
Viestit
38
Reaktiopisteet
0
Myydään Nokia CS-15 Internet-tikku. Muutaman kerran kokeiltu, joten kuin uusi. Myydään tarpeettomana.

Hinta 90 € (sisältää postikulut). Tuote sijaitsee Jyväskylässä.

Tietoja:

Liitä Nokia Internet-tikku CS-15 tietokoneeseesi ja nauti nopeasta internet-yhteydestä liikkeellä ollessasi. Nopealla 3G-yhteydellä voit mukavasti selata internet-sivuja tietokoneellasi myös kodin ja toimiston ulkopuolella. Nopea pääsy yhteisösivuille, sähköpostiin ja tekstiviesteihin mahdollistaa monipuoliset yhteydenpitotavat. Jopa 10,2 Mbit/s latausnopeus ja 5,76 Mbit/s lähetysnopeus tekevät sisällön käytöstä ja jakamisesta nopeaa. Helppokäyttöinen internet-tikku on yhteensopiva USB 1.1 -liitännällä tai uudemmalla liitännällä sekä Windows 2000-, Windows XP-, Windows Vista-, Linux- tai Mac OS -käyttöjärjestelmällä varustettujen kannettavien tietokoneiden kanssa.

Tekniset tiedot:

* Mitat: 87 x 27 x 13 mm
* Liittimet: USB-liitin
* Käyttölämpötila: -15 °C...+55 °C
* Säilytyslämpötila: -40 °C...+85 °C
* Saatavilla seuraavissa väreissä: Musta
* Virta Virtalähde: Yhteensopivan tietokoneen USB-portti
* Yhteydet 3G: 900/2100 MHz GSM: 850/900/1800/1900 MHz
* Tuetut tekniikat: GPRS, EDGE, UMTS ja HSDPA/HSUPA HSDPA-nopeus enintään 10,2 Mbit/s ja HSUPA-nopeus 5,76 Mbit/s
 
Top Bottom