Nokia CR-56 autoteline (telineet yleisesti)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Samup, 6/11/07.

 1. Samup

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/11/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on Nokia 6233 puhelin ja modifioin alkuperäisistä nappikuulokkeista audio sovittimen mitä käytän autossa mp3 kuunteluun. Mutta nyt pitäisi saada autoteline ja toivomuksena saada musiikkia ulos ja samalla ladattua.

  6233:lle löytyy teline CR-56.
  Miten näissä telineissä on tuo lataus toimii?
  Onko lataus puhelimen pop-port liittimen kautta?

  Miten tuo teline käytännössä tukee yhteyttä Nokia-autosarjoihin? Oletan että telineen sisällä on pop-port liitin mihin puhelin kiinnittyy ja telineen pohjassa on varsinainen handsfree sarjaan lähtevän piuhan paikka?
  Voiko tuohon laittaa audio sovittimen? (ts. toimiiko?)
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Latausta "ei voi" muuten suorittaa... sielä on liitin puhelimelle autosarjassa joka alkaa lataamaan samantien kun siihen laitat sen.

  hmm.. En ole ajatellu noin monimutkasia... Heitä uus automankka kehiin, jossa on bluetooth... hmm.. Onnistuu se varmaan sellasestakin mankasta virtansa hakemaan jossa on usb liitin, en ole koskaan kokeillu.... hmm eiku joo, tikut ja sellaset kiintolevyt taitaa toimia automankassa missä ei tartte virtaa... no se kokeilu ei paljoa kustanna. Kokeile... Itse käytän 2 gigan tikkuja. Tilatut on niin paskalaatusia etten viiti soitella tai sitte se johtu lähetyksestä kaverin autossa. Onhan sellasiakin telineitä missä ei ole sitä latausta, sitte vaan perinteiseen tapaan kytket piuhat persauksiin lisäksi jos niitä rakastaa. Veikaan ainakin nyt kuvia perusteella ettei alkuperäseen telineeseen saisi mitään ylimääräsiä pohjaan, 100 % en mene sanomaan. Mut käys liikkeessä kattelemassa huomena ja ainahan porakone on keksitty ;)

  Huohhoo... väsyttää....
   

Jaa tämä viestiketju