Nokia Comes With Music

Keskustelu osiossa 'Ovi by Nokia', aloittaja Deeku, 4/12/07.

 1. Deeku Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/7/03
  Viestit:
  651
  Tykkäykset:
  11
  Nokia avaa oman musiikkipalvelun

  Nokia on julkistanut tänään Comes With Music-musiikkipalvelun. Yhtiön tiedotteen mukaan tiettyjen Nokian puhelinmallien ostajat saavat ladata kappaleita palvelun musiikkitarjonnasta vuoden ajan.

  Lisäksi asiakkaat saavat pitää lataamansa musiikin vuoden määräajan päätyttyä. Nokialla on yhteistyökumppaninaan levy-yhtiö Universal Music, ja yhtiö neuvottelee parhaillaan muiden levy-yhtiöiden kanssa.

  Nokia kertoi myös Ovi-palvelun käynnistyvän ensi vuoden aikana.

  Startel, YLE Uutiset

  ----------------------------

  Eli musiikkia saa ladata siis ilmaisena, vai?
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  todennäköisesti tarkoituksena on se, että siis yksittäisiä kappaleita jakamalla, porukka saadaan ostamaan palvelun kautta koko levy :)
   
 3. traktori

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/02
  Viestit:
  524
  Tykkäykset:
  0
  Ymmärsin webcastista toisin, eli tätä ei ole rajoitettu yksittäisiin kappaleisiin, vaan lähes koko universalin valikoima olisi mukana, ja muita levy-yhtiöitä tulee mukaan myöhemmin. Kysymyksissä joku kysyikin bisnesmallin perään, mutta se jäi luottamuksellisuuteen vedoten salaisuudeksi...
  "too good to be true" oli yhdellä slidellä
  EDIT: tuo slide oli siis testikäyttäjien kommentti ja Anssi siis sanoi tuon jälkeen jotenkin että tämä todellakin tulee olemaan totta
   
 4. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  no sit uuuuu... :) mutta..
  .. jep ;)
   
 5. santtis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/11/07
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Uskon, että tää on kyllä huomioitu sitten puhelimien hinnassa josta Universal saa osansa.
   
 6. Paaplo

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/03
  Viestit:
  201
  Tykkäykset:
  0
 7. tuhatkauno

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/03
  Viestit:
  265
  Tykkäykset:
  0
  jälleen yksi hyvä syy jättää nokialaisen osto siihen vaiheeseen kun myllerrys on ohi. n-sarjalaiset lienee tuon piirissä ja puoli vuotta odottomalla kuluttua sellaisen ostaessa saa sitten kylkiäisenä musiikkia riittämiin... puolen vuoden kuluttua lienee parempi käsitys myös tulevista kosketusnäytöllisistä luureista jotka vaikuttavat lupaavilta. kaipa tuolla vanhalla siihen asti kituuttaa...
   
 8. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4044
  Tykkäykset:
  46
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Diili kylläkin alkaa vasta vuoden 08 puolenvälin tienoilla, sanoo Engadget.
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Puolenvuoden päästä ehkä enemmän hajua, sit kun vähän odottaa niin parempia laitteita.
  Ehkä, ja sitten kun jotain julkistettu niin voi odottaa kauppihin tuloa, eli jos nyt ostat luurin, niin kerkiät sitä hyvä käyttää odotellessa, ja sitten odottaa parempia "i" malleja.

  Jos lisätään tähän päivään puolivuotta niin alkaa olemaan 2008 juhannus lähellä, joka on siinä 2008 vuoden puolenvälin hujakoilla. Toki jos siihen lisää Suomilisän ja Alvin niin ensi jouluhan se.
   
 10. hookoo_

  hookoo_ Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/06
  Viestit:
  1515
  Tykkäykset:
  31
  Turha sitä on kiistää, Nokialla on suurin myllerrys vähään aikaan käynnissä palvelubisnekseen keskittymisen ja Applen aiheuttaman tuuppauksen johdosta, joten laitteisiin on hieman pakkokin tuoda uusia ominaisuuksia kiireellä kenties aikaisemmin kuin oli aiemmin suunniteltu. Tämän lisäksi mobiili-tv ja gps alkavat olla muutenkin lyömässä itseään läpi.

  En ole itsekään ollut aiemmin odottelun kannalla mutta nyt taitaa olla kerrankin sellainen paikka, ettei mitään kannata ostaa, jos vanhalla pärjää tulevan vuoden. Tosin itseä alkaa tässä kutkuttelemaan sen verran, että ehkä se N81 tai N95 8GB löytää vielä kuitenkin tiensä taskunpuhjalle ;)

  Edit: muutenkin kaikki kiinnostava eli Ovi-palvelu, music store, ngage ja tämä musadiili myöhästyvät pitkälle ensi vuodelle niin kyllä se ainakin jotenkin vaikuttanee omiin päätöksiini
   
 11. mustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/03
  Viestit:
  1458
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Ace II/Lumia 520, Elisa
  Totta, Nokian olisi kannattanut ilmoittaa, että nämä ja nämä palvelut tulevat toimimaan N95, N81, N82 jne puhelimilla eli kannattaa ostaa nyt jo :D
   
 12. hookoo_

  hookoo_ Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/06
  Viestit:
  1515
  Tykkäykset:
  31
  Niin no tai sitten ostaa kun ne on oikeasti saatavilla... saa joko paremman puhelimen samaan hintaan tai samaisen puhelimen halvemmalla.
   
 13. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  En missään tapauksessa kiistä etteikö elettäisi mielenkiintoisia aikoja, sitä ollut koko 2000 luku ja hiljentymistä ei ole näkyvissä, kuten sanoit, päinvastoin.

  Lähivuodet on ollut,
  pakettidataa -> kiihtyviä nopeuksia,
  kameroita -> parempia kameroita,
  muistikortteja -> isojamuisteja,
  WLAN -> jakopalveluita,
  Värinäyttöjä -> tarkempia näyttöjä,
  Erillaisia UI toteuksia, myös kosketusnäyttö juttuja -> nyt odotetaan molempien parhaita puolia samoihin kuoriin.
  Moniajoa -> raskasta moniajoa ja multiyhteyksiä.
  Hyviä sovelluksia -> oikeasti hyviä sovelluksia.
  Muusiikkia/videoita -> käytettävämpää musiikki / videoita.
  sosiaalisia palveluita.
  Symbian S60-> Symbian s60 3rd FP 0, 1 -> FP2 jne.

  Parivuotta sitten piti odottaa S60 3rd koneita, nopeimmat jo päivittäneet nuo, pitänyt odottaa wlan konetta, pitänyt odottaa HSDPA konetta, Pitänyt odottaa n-gage konetta, MP3 luuria, TV-out luuria, HC kortti tukea, qwerty konetta, GPS konetta, lisää pikseleitä, nyt pitää odottaa HSUPA konetta, musiikkipakettia, s60 kosketusnäyttöä, FP2:sta, Wimaxia, 900Mhz 3Gtä jne.


  Meillä on toki erilaisia painotuksia ja riippumatta siitä mitä on tulossa, niin olen samaa mieltä että jos nyky laitteistolla pärjää hyvin ei ole taloudellisesti järkevää päivittää, keskimäärin on aina muutaman kuuden päässä tulossa jotain uutta kauppoihin tai vähintää julkistuksia...

  Monet visioidut palvelut eivät ole suljettu tuoreimmista Nokialaisista, tai oikeastaan tuoreimmat esim- N81, N82, N95 8GB ovat osa niitä.

  Vuodenmuusiikkit-paketti on kai arvioitu tulevan ensivuoden syksyllä, koko kuviota ei ole julkistettu, mutta ei olisi kovin yllättävää että se tulisi tarjolle valikoiduilla markkinoilla tiettyjen jakelukanavien kautta. joten jos nyt on tilanteessa että pohtii laitteen vaihtoa, niin en näkisi tuolta suunnalta erityistä painetta kitkutella eteenpäin vanhalla, sama toki pätee kosketusnäyttö luureihin S60 alustalla. Arvioni (mutu) mukaan varovainen ja harkitseva kuluttaja on vuoden päästä sellaisessa tilanteessa että voi arvioida tilanteita ja odottaa taasen seuraavan 6kk ....

  Jos nyt on käytössä N95:n eli kone per vuosi tahtia, niin ei muutakui N82sta tilaamaan, jos jostain syystä seuraavan 36kk sisällä ei saa hankkia kuin yhden koneen niin sitten kauppaan ostamaan taskulaturia ja odottamaan että N95 hajoaa.
   
 14. hookoo_

  hookoo_ Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/06
  Viestit:
  1515
  Tykkäykset:
  31
  Heh, kova luotto Nokian laitteisiin.

  Kovin on vain kehnot kärkituotteet Nokialla tällä hetkellä. E90 on liian iso, N95 alkaa olla vanhentunut kapistus (mm. kamera vrt N82 ja soitin vrt N81 (taajuusvaste mutkalla)), N82:lla ei oikein viitsi ipodia korvata ja N81:n kamera on surkea. Eiköhän se N95 seuraavassa satsissa ala saamaan jo oikean korvaajan, joka pistää taas Nokian parhaat palikat samoihin kuoriin.
   
 15. jujosaar

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/06
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Missäs tämä viipyy?

  Nokian sivujen kautta voi britteihin ostaa puhelimen, mutta ominaisuudesta ei ole tietoa. Myöskään pelkkää "comes with music" - ominaisuutta ei näytä olevan saatavilla.

  Minulla alkaa olla erit-täin vahva silmäänkustu olo, kun ostin tuon 5800:n nimenomaan tätä ominaisuutta ajatellen, jota siihen nyt sitten ei välttämättä jälkikäteen saakaan!
   
 16. semi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  302
  Tykkäykset:
  0
  Onko joku väittänyt niin? Jos myyjä on väittänyt niin, peru kauppa!
   
 17. Vertikaali

  Vertikaali

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/03
  Viestit:
  428
  Tykkäykset:
  17
  Comes With Music ulkomailla?

  Asun jonkin aikaa UK:ssa ja täällä voisi ostaa Nokian webbikaupasta puhelimen jossa ois mukana CWM. Osaako kukaan sanoa onko tuo palvelu miten sidottu maantieteelliseen sijaintiin? Tai liittymään?

  Eli ajatuksissa on lähinnä se, että miten homma toimii jos ostan tollasen CWM-luurin täältä nyt. Varmaankin se toimii OK jos lyön siihen UK-simmin kiinni ja alan imutella musiikkia muistikortin täyteen. Mutta entäpä sitten kun siirryn takaisin Suomeen? Toimiiko jo imutetut kappaleet? Nehän pitäisi jopa pystyä siirtämään toiseen CWM:ta tukevaan puhelimeen. Entä voinko imuttaa uusia kappaleita ollenkaan Suomessa suomisimmillä?
   
 18. AxelFoley

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/12/07
  Viestit:
  35
  Tykkäykset:
  0
  Itellä oli sama ajatus ja kysäsin Nokialta: Voit käyttää CwM:ia puhelimellasi myös ulkomailla (pl. PC:n kautta). Suomesta ostettu puhelin ottaa yhteyttä aina suomen musakauppaa, eli et pääse esim britanniasta meidän kauppaan.

  Jos tota tulkitsen oikein, ei voi ladata lisää musaa muutakuin ostomaassa..
   
 19. Ovi by Nokia Moderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/3/09
  Viestit:
  324
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia & Asha
 20. jaskavaan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/05
  Viestit:
  971
  Tykkäykset:
  124
  eikös puhelimen musiikkikauppa applikaatiossa voi valita maan/kaupan ("change country) kun käynnistää sen (jossain alalaidassa muistelisin)? sitte vaan login ja jos on CWM tunnarit niin kaikki on ilmaista.
   

Jaa tämä viestiketju