1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia C2-1 gmail toimimaan?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Hallu, 4/5/12.

  1. Hallu

    Hallu Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    28/11/07
    Viestit:
    301
    Tykkäykset:
    37
    Puhelinmalli:
    SG 5S Neo + MS 640
    Systerin C2-1 ja gmail ei futaa.
    Eli kun menee sp ohjelmaan, valitsee gmailin ja kirjautuu niin ilmoittaa että ossa tai passu virheellinen.
    Pitäisikö tuon toimia "tosta vaan" ?
    Mökillä ollaan niin hieman vaikeaa alkaa tutkimaan netistä missä vika kun yhteydet melko heikot...
     
  2. MrFrog Vieras

    Onhan IMAP päällä Gmailin asetuksissa? Ei toimi jos ei ole aktivoitu Gmailin webmailista.
     
  3. Hallu

    Hallu Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    28/11/07
    Viestit:
    301
    Tykkäykset:
    37
    Puhelinmalli:
    SG 5S Neo + MS 640
    Ei ollu IMAP päällä, koklataan uusin asetuksin, thx Mr Frog :)
     
  4. Katti

    Katti Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    26/6/02
    Viestit:
    1496
    Tykkäykset:
    51
    Puhelinmalli:
    Jolla, Lumia 735, Lumia 1520
    Miten kävi?
    t. rahikainen
     
  5. Hallu

    Hallu Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    28/11/07
    Viestit:
    301
    Tykkäykset:
    37
    Puhelinmalli:
    SG 5S Neo + MS 640
    IMAP päällä, ei toimi ei, ilmoittaa että ossa/passu väärä.
     
  6. MrFrog Vieras

    Hassua, mulla nimittäin herjasi ihan samaa ja loppui kun kytkin IMAPin päälle. Senkin keksimiseen meni vähän aikaa kun Androidissa toimii vaikka ei olisi päällä. Höh.
     
  7. JariV

    JariV Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    30/9/10
    Viestit:
    132
    Tykkäykset:
    25
    Puhelinmalli:
    Nokia Lumia 920
    Jos gmail:issa on kaksivaiheinen kirjautuminen käytössä niin laitteille pitää tehdä sovelluskohtainen salasana gmailin asetuksista (Sovellusten ja sivustojen valtuuttaminen linkin takaa).
     
  8. Hallu

    Hallu Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    28/11/07
    Viestit:
    301
    Tykkäykset:
    37
    Puhelinmalli:
    SG 5S Neo + MS 640
    Nyt toimii, koklasin ihan "huvikseni" vkl että jospa nyt ja sehän alkoi toimia.
    Salasana tiliin vaihdettiin tässä välissä, en tiedä olisiko sillä vaikutusta vaikka ei uskois...
    Mutta hyvä että pelittää :)
     

Jaa tämä viestiketju