Nokia BH-505

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Juha81P, 11/7/11.

 1. Juha81P

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/10
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S II
  Omistan kyseisen malliset kuulokkeet jotka toimivat hivenen omituisesti. Ceissi on siis tämä.... musiikki kuuluu, hyvä juttu, mutta kuulokkeilla ei aina pääse vaihtamaan kappaletta vasemman kuulokkeen namikasta jos puhelin on "norminäkymässä" (joskus siis toimii.) Volumen säätö kyllä onnistuu. Homma toimii jos olen itse playerissä, mutta olen huomannut että biisit pätkii pahasti jos laitan näppäinlukon päälle player tilassa (pätkimistä ei tapahdu jos puhelin "norminäkymässä"). Pitäisikö pariliitos tehdä aina uudestaan kun esim. akku irroitettu?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Kaikkein järkevintä on selvittää sellaisia seikkoja, jotka toistuvat ongelmia etsiessä, olipa kyse kännykästä tai tietokoneesta. En tiedä puhelinmalliasi, kuulokkeet käyvät seuraaviin malleihin.

  1. Miksi aina ei pääse vaihtamaan? Sana "joskus" on hyvin pelottava selvittää... syitä on monia. Yritä toistaa täsmälleen samanlailla tekemäsi vaiheet.

  2. Koita biisin toistamista kännykän omasta muistista, pätkiikö biisit? Nopeusluokka 4 kannattaa vähintään olla muistikorteissa.

  3. Kun akku on irroitettu, boottaa se laite samalla joskus ottamalla kortti pois ja tee pariliitos uudestaan, voi auttaa jopa asiaa.

  4. Millä laadulla on biisit mitkä varmasti toimii, voitko testata eri laatuja esim. heikentämällä... Onko biisit Nokia kaupasta tms. monilla biisit pätkivät, jotka on ostanu Nokia kaupasta.

  5. Voitko vaihtaa playerin toiseksi?

  Auttoiko mikään näistä?
   
 3. Juha81P

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/10
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S II
  Oisinhan tietty voinut maihita että mallina on X6 jossa sisäinen muisti.... Samat kappaleet ovat tietokoneella ja hyvin toimii. Tämä pätkiminen on satunnaista, eli ei pätki samassa kappaleessa joka kerta.... täytyypi kokeilla tuota pariliitoksen uusintaa ja raportoida miten kävi...
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mjoo... ja sitten voisi katsoa mitä MP3 se voi edes toistaa. En ole kokeillut kauheasti mitkä toimii missäkin, mutta viittaan kyllä laatuun, jos biisit tuntuu pätkivän eri kohdissa samassa biisissä. Laatua ois hyvä kokeilla, toistaako lamella tehtyjä MP3:sia vai pitääkö laatua pudottaa niin paljon alaspäin, että se tajuaa toistaa. Se soitin millä toistetaan saattaa olla ettei käsitä kertakaikkiaan biisin erilaista bittivirtaa. Voi olla säädetty, jotku kiinteät arvot mitä se osaa toistaa kivutta. DRM vikaa on monessakin, vois kokeilla ottaa biisejä uudestaan ilman mitään suojauksia jne.. Paljon on siis mahdollisuuksia ennenkuin löytyy yhteisiä tekijöitä tämänkin jälkeen.
   

Jaa tämä viestiketju