Nokia 93i katselu videoita netissä.

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Sotilas-89, 5/3/08.

 1. Sotilas-89

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/08
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelimellani haluaisin katsoa netissä videoita. Yritettäessäni se vaatii jotain flash playeriä ja antaa linkin. Menen sinne linkkiin ja yritän ladata sen, mutta ladattuani tiedoston puhelin ei enää avaa tiedostoa.

  Voisiko joku neuvoa mistä saan toimivan playerin, jolla pystyn katsomaan videoita kännykällä.

  http://www.s60tips.com/wp-content/up...h_player31.jpg
  Äskeen huomasin, että minulla on tämmöinen flash player kapulassani. Kuitenkaan ei toimi videot netissä? Osaisiko joku neuvoa?  Kysyn myös semmosta asiaa, kun latasin eileen windows live mesen kännykkääni, niin kysyn onko käyttö ilmaista vai maksullista data siirtojen lisäksi?
   
 2. Sotilas-89

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/08
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Pliis

  Olisi todella hienoa jos joku vähän auttaisi.
   
 3. nico...

  nico... Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  5795
  Tykkäykset:
  846
  Puhelinmalli:
  WP, iOS
  Mikä v*tun nokia 93i? Eipä taida tohon flashplayeriä löytyä jolla videot näkyisi. Ja jos ei joku 1,5 tunnissa vastaa, ei kannata postata mitää "olis kiva" viestejä. Tosta linkistä löytyy joku google appis joka ei nyt flashplayerii ole nähnytkään. Ehkä kannattais vähän harjotella tota puhelimen käyttöä.
   
 4. Sotilas-89

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/08
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Voi voi olisit voinut vähän käyttää järkeä ja arvella, että minulta unohtu laittaa n siihen eteen. Jos sulla ei oo mitään rakentavaa neuvoa, niin älä vittu tuu mua neuvomaan.

  No onko mitään playeriä millä voisi netissä toistaa videot.
   
 5. nico...

  nico... Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  5795
  Tykkäykset:
  846
  Puhelinmalli:
  WP, iOS
  Pitäiskö sotilaan mennä nyt kasvamaan pariksi vuodeksi ja tulla sitten uudestaan kyselemään? Jos vaikka saisi jotain järkevää ja asiallista aikaseksi.
   
 6. Sotilas-89

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/08
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Pitäiskö sun tehdä jotain muuta kuin niskalimassa antaa täällä käyttäjille omasta mielestäsi hyviä neuvoja. Varmaan luulet olevasi täällä netissä parikyt centtiä pitempi kuin oikeassa elämässä voi voi nicoa.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kuka aloitti, ei tästä ketjusta ainakaan nicoa voi syyttää.

  Tämä ei kuitenkaan ole mikää IRC tai chattipalsta.

  Aloituksen otsikko oli varsin onnistunut uudelle kirjoittajalle, mutta muu menekin sitten vähän pieleen.

  Kuten varmaan olet huomannut, niin N93i stä on kirjoitettu aijemminkin, foormunlinjan mukaan ei ole tarkoitus joka asiaa varten avata uutta ketjua.

  Itse viestiä kirjoittaessa pitää viestiin sisällyttää oleelliset asia, esim ei pidä olettaa että lukija näkee/muistaa otsikon viestiä lukiessa.

  No tuossa vaiheessa et ollut vielä täydellisesti mokannut, vaan toinen pastaus teki sen, jonka jälkeen oli enään turha odottaa mitään järkevää vastausta. Jos postaukseen ei pariinpäivään tule vastausta, pitää postaajan pohtia, miksei, yleisin syys että aihetta käsitelty x kertaa, tai viesti ja tai otsikko epäselvä. jälkimmäisessä toki yritetään tarkentaa postausta ja kertoa mitä on tehty jne. toki tuon ajan yrittää itsekkin selvittää ongelmaa ja jos löytää ratkaisun niin postata se.


  Niin vastaus.

  Luurisi selain ei tue flashvideoita (ilmeisesti siitä sinulla kyse). jos sivusto ei tuo sellaisia formaatteja joita luurisi tukee (n93 tukee yleisiä ns. mobiili formaatteja), niin ei voi mitään.

  Jos yllätten tarkoititkin YouTuben videoita, niin siitä saat hyvän harjoituksen etsiä tietoa, YouTube:n sivuilta, tämänfooruminsivuilta, ja yleensä netistä. (kannattaa etsiä, meinaan luurillasi niitä voi katsella)
   

Jaa tämä viestiketju