Nokia 9300i tieturin kalvonäppäimistö tai piirilevy?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Guse, 15/7/06.

 1. Guse

  Guse

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/9/04
  Viestit:
  461
  Tykkäykset:
  24
  Kommari tipahti ja lopetti toimintansa. Laite käynnistyi hetken kuluttua, mutta osa tieturipuolen näppäimistöstä ei toiminut. Tilanteessa laitteen päälle roiskahti vettä, mutta se ei varsinaisesti kastunut.

  Huoltoliike ilmoitti, että kone on kastunut ja piirilevy on rikki. Kävin ostamassa uuden. Laite toimii ihan hyvin (puhelinpuoli kaikilta osin ja tieturipuoli ja 2/3 näppäimistä), mutta 1/3 näppäimistä (3:een asti ja joystick) ei suostu toimimaan. Huoltoliikkeessä käynnin jälkeen wlan lopetti toiminnan.

  Saisikohan jostain tieturipuolen kalvonäppäimistöä, sillä kun avasin koneen, niin piirilevyt ja muut pinnat ovat ihan puhtaat ja missään ei näy hapettumia. Tietysti jos jostain rikkoutuneesta puhelimesta (9300i) saisi ehjän piirilevyn, niin sen voisi vaihtaa. Näytti olevan helposti vaihdettavissa.

  Guse
   
 2. tuotanur

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  21/10/02
  Viestit:
  221
  Tykkäykset:
  9
  Miten tuon puhelimen saa auki.
  Hieman tässä ihmettelen mistä aloittaa avaaminen mutta ei meinaa aueta.
   
 3. samumanu Vieras

  0   0   0

  Puhelinpuoleltahan se on helppo avata mut tieturin puolelta ei niinkään. Kun saat tieturin näppiksen irti niin alkaa paljon selviämään, se on muutamalla muoviklipsillä vaan rungossa/takakannessa kiinni. Joku muovinen sydeemi vaan näppiksen ja rungon väliin ja "vedät" siinä välissä koko kierroksen niin pitäisi lähtee aukeemaan. Lisäks siinä näppiksessä on koh tiukka tarra jolla se kiinnittyy alaliittimeen, siihenki joku muovinen väliin ja vähän vääntää ni lähtee irti. Jos jotain metallista käytät voi tulla ilkeitä jälkiä.
   
 4. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Jos sää WLANin haluat toimimaan uudelleen, nii tulee halvemmaksi ostaa uusi ku korjata se, koska se koko tsydeemi on kiinni siinä emo-piirissä.
   

Jaa tämä viestiketju