Nokia 9300 txt viestien kopioiminen PC:lle

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Superjari, 6/4/07.

 1. Superjari

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/3/07
  Viestit:
  64
  Tykkäykset:
  0
  Auttakaas viisaammat, kun manuaalit ei auta ja eläkeikä koittaa ennenkuin netistä/täältä löydän vastauksen kaivamalla.
  Miten saan Nokian 9300 txt viestit kopioitua txt-file muodossa (tai yleensä mitenkään) PC:lle?
  Vanhalla communicatorilla homma pelitti tuosta vaan, mutta uudella ei saa sitten millään.
   
 2. hiphei Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/04
  Viestit:
  1994
  Tykkäykset:
  0
  Yksinkertaisimmin käsityönä ilman mitään kummosempia kikkailuja teet uuden tyhjän tekstidokumentin. Sen jälkeen availet tekstiviestejä ja kopiot tekstin (valitse kaikki Ctrl-A ja kopioit Ctrl-C) ja pasteat sitten sen siihen tekstitiedostoon (Ctrl-V). Sen tekstitiedoston nyt ainakin saat siirrettyä lukukelpoisena PC:lle monellakin tavalla.
   
 3. Superjari

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/3/07
  Viestit:
  64
  Tykkäykset:
  0
  Juu, tuota mietin kanssa, mutta hirvee homma, kun viestejä on niin paljon ja ei jaksaisi valkkailla.
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  No mitä hittoa niitä viestejä säästää. Pitäs ymmärtää jokasen, ettei vain miellä liian rakkaiksi joka viestiä ja niin ettei niistä pysty luopumaan. Kyllä muakin on harmittanu ne lukuisat kuvaviestit mitkä menee Nokian huollon myötä. Ei jaksa aina back uppeja tehdä ja joskus ei vaan kerkee. Niin vaan kuulkaa on tässä maailmassa, ja jos saat sen paperille talteen tai koneelle, tiedät että ne on tallessa, mutta koska niitä tulee luettua? Eipä koskaan.

  Mulla on paaljon itsekin tehtyjä logoja, kuvaviestejä, start uppeja joita joskus naispuolisille olen tehnyt, niitäkin kuvaviestejä ja logoja on myyty kaikenmaailman seiskapäivää lehdissä. Joitakin ei onneksi sentään myydä kun ne on nimellä omistettu ja joitakin on joku muokannut.

  Mulla on koneelta häipyny varmaan pari sataa ite muokattua ja tehtyä logoa, 7000 valmista ja varmaan sen 4000 soittoääntä kerralla vaan kun en muistanu dvd:lle ajaa talteen näitä vanhempia. Noo silloin kyllä kovalevyn äkillinen tuhoutuminen otti päähän. Ois tullu liian hankalaksi pelastaa mitään. Kännykät on sitte toinen ärsyttävä paikka, niihin ei voi luottaa pätkääkään.
   

Jaa tämä viestiketju