nokia 9300 + pc suite + bluetooth ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja alppix, 19/7/06.

 1. alppix

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Asensin tuossa itselleni uusimman pc suiten sekä widcommin 5.0.1.801 ajurit. Oma puhelimeni on 9300i eikä ongelmia ollut.

  Seuraavaksi yritimme asentaa työkaverille samat erona vain se että hänellä on puhelimena 9300 sekä hieman eri läppärin malli (molemmat fujitsun kannettavia), mutta pc suite vaan herjaa että tarkista ajurit yms kun yrittää ottaa yhteyttä bluetoothilla. Pc suite ei edes yritä etsiä puhelinta vaan samantien tulee ilmoitus että nuo puuttuu..? Mikähän mahtaa olla vialla?

  Puhelimen tietoja pääsee kuitenkin selaamaan bluetoothin kautta browserilla..

  Yritimme asentaa kaikki ohjelmistot uudestaan.. otettiin ensin pc suite pois, sitten bluetooth ajurit pois ja sen jälkeen ensin bluetooth ajurit koneeseen ja sitten pc suite takasin.

  edit. enkä huomannut tuota Tiedote: Ongelmia BT-sovittimen ja Nokian kännykän kanssa? Lue tämä! ennenkuin tämän kirjoitin.. :)
  pitääkin vilkasta se läpi.
   
 2. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  Jos käyttis on XP SP2lla, eli MS:n oma Bluetooth on paketissa mukana, saattaa MS ja Widcomm olla konfliktissa keskenään. Näkyykö PC Suite yhteydenhallinta osiossa molemmat, Microsoftin Bluetooth ja Widcom ?
   

Jaa tämä viestiketju