Nokia 9300 ja SMS-viestien hallinnointi PC:ssä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Zebra, 22/10/06.

 1. Zebra

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/10/02
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Mikä mahtaa olla kätevin tapa hallinnoida 9300:n SMS-viestejä PC:ssä? PC Suite toimii kai joten kuten (yritän just tätä kirjoittaessani päivittää tietoa BT:n yli), mutta hitaasti ja muutenkin käyttöliittymä on taattua Nokian "PC-laatua" eli vähän sinnepäin.

  Hallinnointi on siinä mielessä tärkeää, että tällä hetkellä viestejä on useita tuhansia puhelimen muistissa ja tämä mm. hidastaa varmuuskopion ottamista roimasti. Pitäisi siis saada SMS-viestit 9300:sta PC:lle talteen vaikkapa vain tekstimuotoisena.

  Kiitos vinkeistä jo etukäteen!
   
 2. Kreivi S

  Kreivi S Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/04
  Viestit:
  9003
  Tykkäykset:
  60
  Suosittelen kaapeliyhteyttä ja sitten valitset PC-Suitesta tiedostonhallinnan ja sitä kautta pääset helposti viesteihin käsiksi.
   
 3. Zebra

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/10/02
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Muuten hyvä, mutta omiin kansioihin ei pääse kiinni. En myöskään keksinyt, miten viestejä saisi _kätevästi_ talteen esim. teksti- tai taulukkomuotoon. Copy-toiminto ei näyttänyt missään ohjelmassa paste-toimintoa ei edes PC Suiten sisällä eli ei taida toimia.

  Kun taas vaihteeksi tappelee Nokian ja PC:n kanssa, niin ei voi kuin ihmetellä, kuinka huonossa jamassa toi on Nokialla.

  Eli edelleen perimmäinen kysymys odottaa vastausta - miten hallinnoida/käsitellä SMS-viestejä PC:ssä?
   

Jaa tämä viestiketju