1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia 9300 ja ihme ongelma

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Villelj, 8/6/06.

  1. Villelj

    Liittynyt:
    11/2/05
    Viestit:
    312
    Tykkäykset:
    15
    Eli käytössäni on Nokian 9300 luuri. Töissä käytän Nokian 5140i koska se kestä kolhuja vhän enemmän joten päivittäin joudun vaihtamaan sim-kortin 5140i->9300. Tänään kun näin tein ja odotin ensin että laite käynnistyy kunnolla ja sitten vasta laitoin puhelin puolel päälle. Mutta kun laittaa pin-koodin oikein niin laitteestä häviää yhtäkkiä virrat ja ulkonäytöstä tiedot. Kin luurin avaa niin sisänäytölä on seuraava ilmoitus: "
    Ohjelma suljetaan:
    Ohjelma: Cuicoverui101f8ddf
    Syykoodi: USER
    Syynumero: 11.
    "
    ja ainoa vaihtoehto on painaa sulje nappulaa. Tämän kuin tekee tulee sisnäytölle uudeleen pin-koodin kysely. Ja kun laittaa oikein pinkoodin niin tulee ilmoitus että pin-koodi on väärin.

    Eli mistäköhän tämä mahtaa johtua? Puhelin toimi erinomaisesti tähän asti kunhan ensin oppisi käyttämään mutta nyt yhtäkkiä tulee tälläinen..

    Yriti myös googletella tuota syykoodia mutta ei tullut vastauksia kielellä mitä itse ainakaan ymmärtäisin.

    Edit: Tuo cover sana hämää tuossa ilmoituksessa,sillä takakuorestani on toinen tuollainen pieni kiinitysklipsu näyttävästi irronnut josain välissä kun sitä tutkailin, että voisiko se olla siitä kiinni kun puhelin kuitenkin tunnistaa tuon että onko takakuori paikalla vai ei. Näyttää tuo palanen meinaan jääneen puhelimen sisälle ja sitä ei kovin helpolla sieltä pois saa.http://koti.mbnet.fi/villelj/jutut/nokia.JPG eli se pala on jumissa tuolla kolossa.
     
  2. samumanu Vieras

    Mun mielestä tolla palalla ei oo mitään tekemistä ton kanssa, oon 99% varma. Softan päivitys tahi resetointi luultavimmin auttaa, jos ottaa backupin ja palauttaa sen ton jälkeen voi vika palautua eli sitä en suosittele.
     
  3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Millaiset ukoasuasetukset sinulla etupuolella?
     
  4. Villelj

    Liittynyt:
    11/2/05
    Viestit:
    312
    Tykkäykset:
    15
    Oletko aivan varma? Sillä testasin illalla vielä puhelinta niin että takakuorta ei ollut ollenkaan niin silloin kävi muuten samallalailla mutta eri virhe ilmoitus vain, mitä en nyt juuri muista ulkoa kun töissä olen. Testaan tänään uudestaan kunhan kotiudun.
     
  5. Villelj

    Liittynyt:
    11/2/05
    Viestit:
    312
    Tykkäykset:
    15
    Tarkoitat tällä mitä? Jos tarkoitat tuon pikkunäytön asetuksia niin ne ovat mielestäni "normaalit". Eli niihin en ole koskenut muutakuin taustakuvan vaihtanut aikoja sitten.
     
  6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    mm. tuota tarkoitin. ei ahkä siitä kiinni, mutta vaihda pois.
    Senjälkeen toki perukoti juttuja on ottaa varmuukopio luurista, ja poistaa asetukset, jos ei auta niin formatoida, ohjeita löytyy jostain päin foorumia.
     
  7. Villelj

    Liittynyt:
    11/2/05
    Viestit:
    312
    Tykkäykset:
    15
    Fomatoisin äsken luurin ja palautin vanhat asetukset. Lähti hyvin päälle yms, mutta ei löytänyt mitään verkkoa :( Kun sitten otin taas akun pois ja yritin uudestaan tuli taas tuo sama kiva errori...
     
  8. ll

    Liittynyt:
    19/5/05
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Formatoi se, äläkä palauta sen jälkeen mitään asetuksia. Vieläkö vika esiintyy?
     
  9. qtek

    Liittynyt:
    9/11/05
    Viestit:
    72
    Tykkäykset:
    0
    teitkö näin:
    " ctrl + chr + f " kirjaimet pohjassa samalla kun laittaa akun kiinni.
     
  10. qtek

    Liittynyt:
    9/11/05
    Viestit:
    72
    Tykkäykset:
    0
    eikös jossain noissa ole joku anturi mikä tunnistaa milloin on luukku auki / kiinni, joka taas määrittää toimiiko esim muistikortti?
     
  11. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    On, tosin en kysyjän jutusta oikein ymmärtänyt mitä oli rikki, mutta jos akun kansi ei ole paikalla niin kortti ei tunnisteta.

    Jos kortilla on ikävää sontaa niin se voi aiheuttaa yllättäviä ilmiöitä.
     
  12. Villelj

    Liittynyt:
    11/2/05
    Viestit:
    312
    Tykkäykset:
    15
    Kyllä, palautin tehdas-asetukset tältä foorumilta löytyneiden ohjeiden avulla.
     
  13. Villelj

    Liittynyt:
    11/2/05
    Viestit:
    312
    Tykkäykset:
    15
    Muistikortin tilalla käytän kokoajan Navicore-korttia ja siihen en ole tallentanut mitään ylimääräistä.
     
  14. Villelj

    Liittynyt:
    11/2/05
    Viestit:
    312
    Tykkäykset:
    15
    Formatoisin koneen taas uusiksi enkä palauttanut vanhoja asetuksia tällä kertaa. Nyt puhelin menee päälle eikä mitään erroreita tutle mutta puhelin ei löydä mitään kännykkäverkkoa.Eli pysty soittamaan.
    Onko nyt ainoa vaihtoehto viedä tuo sitten korjattavaksi?
     
  15. qtek

    Liittynyt:
    9/11/05
    Viestit:
    72
    Tykkäykset:
    0
    jos liittymän laskut on maksettu ja simmi on kunnossa, niin huoltoon vaan.
     

Jaa tämä viestiketju