Nokia 9300 ja 79Mb System\Mail\Index tiedosto

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja rene, 4/7/09.

 1. rene

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/03
  Viestit:
  52
  Tykkäykset:
  0
  Tuo tiedosto pääsi paisumaan kun lisäsin sähköpostitiliin muutaman IMAP-alikansion. Poistin kokonaan tilin, sekä poistin paikalliset sähköpostiviestit. Tiedosto on edelleen tuon kokoinen, enkä keksi mitään muuta tapaa pienentää tuota tiedostoa. Oletan että puhelin hoitaisi itse tuon indeksi-tiedoston pakkaamisen, mutta näköjään puhelimen resurssit ei riittää siihen (tai sit puhelimen firmis on buginen...(v 05.22(07), 04-11-2005, RAE-6)

  Viimeinen vaihtoehto on tietysti formatoida koko roska, mutta sitä ennenn haluaisin saada mun viestit talteen. Varmistus tietysti varmistaa kaiken, mutta jos palautan varmistuksen, niin olenko taas onnelliesen 79Mb:n System\Mail\index tiedoston omistaja?

  Eli, löytyykö jostain työkalu joka voisi korjata tuon System\Mail\index-tiedoston? Saan tiedoston kopsattua DriveE softalla muualle, tai jopa deletoitua koko filen. Tässä operaatiossa tietysti häviäisi kaikki viestit...
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos en väärinmuista niin tuota tiedostoa joskus siivoilee, eli heti kansioiden siivoamisen jälkeen ei tapahtudu mitään. paikallisten viestien poisto ei tuohon välttämättä vaikuta (Sisältää lähinnä otsikot jne.), voi olla että olisi ensin pitänyt valita IMAP asetuksista että hakee vain muutaman otsikon perkansio ja sen jälkeen syncata kansiot uudestaan.

  En nyt muista saiko tuossa malissa siirettyä viestisäilön muistkortille, jolloin ensimmäisellä kerralla laite kopsaa tuon muistikortille, sen jälkeen voi jälleen vaihtaa koneen runkoon ja siivota rungon.

  ei taidaolla erillisiä softia, laitteen buuttivaiheessa on erilaisia näppäin yhdistelmiä joissa tehdään joitain systeemi siivouksi, mutta ei taida auttaa tuohon.

  Komentoin siis ihan mututuntumalla.
   

Jaa tämä viestiketju