Nokia 9210i verkko ongelma.

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Rivo, 26/4/07.

 1. Rivo

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Ostin tuossa äskenttäin otskon mukaisen puhelinmallin kaverilta. Startatessa puhelin käynnistyi hyvin ja verkko löytyi, mutta kotia kävellessäni seuraavana päivänä verkkoa ei löytynyt. Listalta ei löydy mitään kun lykkää näyttöön " Verkkoa Ei Löydy " ja automaatti haulla ei löydy palkinpalkkia. Akkua pidetty pari minuuttia poissa ja sim-korttia puhalleltu varovasti, mutta mitään ei tapahdu. Antennia olen yrittäny pitää ylläällä haetessa verkkoa, mutta eipä ole vaikutusta.

  Olen ajatellut huoltoliikettä Rovaniemellä, mutta onko mitään kotikonstia joka saattais toimia, kun omat neuvot alkavat loppua. Jos on pakko käyttää huollossa niin millaisia hintoja liikkeet pyytävät ?

  Kts niille jotka viitsivät auttaa!
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Jos yhtään osaat puhelinta avata ja "kohdella oikein" ni tarkastappa puhelimen puolelta että antennikontakti ottaa ui-moduliin kiinni. Se on semonen kultasen näkönen yläoikella oleva kontakti ja muutamaan oon törmännä jossa se on taipunut alas eikä näin ollen löydä verkkoja manuaalisestikkaan.

  Hinnoista on hankala sanoa koska vikaa ei voi tutkimatta tietää. Jos viet huoltoon ni pyydä niiltä kustannusarvio ni sillähän se selviää, toki ymärrettävästi velottavat hiukan tuosta kustiksesta.
   
 3. Rivo

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos.

  Kiitos Samumanu :lle opastukseksta joka toimi!

  Onko muuten kenellään tietoa, miten saisin asennettua Symbian käyttiksen Nokia 9210i :hin, koska luurissa ei ole minkäänlaisia ohjelmia esim. laskin yms puuttuvat ja kuulema uudelleen asennus toimisi.

  Voiko sitä ladata netistä ja asentaa Siirtokaapelin + PcSuiten avulla?
   
 4. MiCO

  MiCO Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  Noin vanhan mallin firmistä ei voi päivittää kotosalla. Eli onnistuu huoltoon viemällä mutta kaikki alkuperäissoftat kyllä löytyvät puhelimen mukana tulevalta CD:ltä ja voit asentaa ne datakaapelin avulla.
   
 5. hiphei Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/04
  Viestit:
  1994
  Tykkäykset:
  0
  Ne itse puhelimen softat löytyy kyllä netistäkin ja tälläkin foorumilla on aiemmin monesti linkki sinne ollut.
   
 6. Rivo

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Dodii tuossa asensin ohjelmat cd:ltä, mutta kun asensin ne, niin nyt kun alkaa luurissa etsimään niin niitä ei löydy. Extroissa vain ilmoittaa että HUOMAA EI LÖYTY ja ohjauspaneelin asennus/poisto astuksista ne kyllä löytyvät.

  Onko merkistä että kun katsoo jonkun ohjelman (asennus/poisto asetuksista) että siellä lukee että kyseinen ohjelma olisi vanhentunut viime vuoden puolella?
   
 7. kimmo Vieras

  0   0   0

  Oliko siis kyseessä alkuperäinen cd? Itselläni oli jaossa 9210n cd, jonka otin pois. Sen toki saat, kokoa >400MB, jos se auttaa.
  Onko itselläsi muistikorttia ja minne ohjelmat asennettu?
   
 8. Rivo

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/4/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä, omistan 64mb muistikortin joka oli valmiina puhelimessa tosin en ole varma minne ohjelmat asentuivat koska kun asensin ohjelmat luuriin, se ei kysynyt mitään minne ne asennetaan.

  CD levyssä lukee Nokia 9210i Communicator. Software and guides for Nokia 9210i. Communicator and PC.

  Muuta levyä ei pakkauksessa ollut mukana. Onko sinulla tuo 400mb myynnisä, vai ymmärsinkö oikein? Jos on niin paljonko olis hintaa?

  E2:Kyllä on alkuperäinen CD.
   

Jaa tämä viestiketju