Nokia 9210i Softat

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Lappalainen, 16/4/08.

 1. Lappalainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/8/02
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Hätävarojenhätävarana tuollainen vahna kommunikaattori ja alkoi jotain tilttailemaan, niin menin ja resetoin sen ja luonnollisesti kaikki lisäsoftat hävisivät. CD ei ole tallessa, eikä symbianin lisenssijupinoiden(?) vuoksi noita saa enää Nokian sivuiltakaan ladattua.

  Avunpyyntö siis kuuluu seuraavasti..josko joku ihanan kiltti ja ystävällinen nokian omistaja sattuisi löytämään oman CD:nsä ja voisi lähettää nuo .sis filet vaikka sähköpostin liitteenä.

  Maili ei taida näkyä, enkä tollona heti keksinyt miten sen saa muutettua, mutta nesco*tämäpois*@ms-radio.fi tulee perille. Tähdet ja tämäpois on ylimääräistä tauhkaa
   
 2. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
 3. Lappalainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/8/02
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Tuhannet kiitokset...nyt kun vielä keksisi miten tuon sinne saa asennettua niin, ettei tule "muisti ei riitä" virheilmoitusta ;)

  Kellään tietoa, missä mahtaa olla vikaa, vikaa, vikaa kun tosiaan tuo tiedosto asentuessaan ilmoittaa tarvitsevansa ~4Mt tilaa ja tuossa härvelissä on kaiketi omaa muistia juurikin tuon 4Mt. Osa asentuu ja toimii kyllä oikein. Jotain esim. Real Player luo kuvakkeen, mutta varsinainen ohjelma puuttuu.

  Onko tuolle olemassa joku asennussofta erikseen? Niin olen koittanut tuota sin änkeä, että ensin sis-file muistikortille ja kommun omalla asennusohjelmalla sit varsinainen asennus, mutta joku tuossa nyt ei täsmää ...hmmm...
   

Jaa tämä viestiketju