1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

nokia 9210i selain ongelma

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Joni88, 8/2/08.

 1. Joni88

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/05
  Viestit:
  327
  Tykkäykset:
  0
  Tuli tollanen ostettua iha hetken mielijohteesta..

  Tuli ongelmia ku laitoin noita nettiasetuksia. Sain netin puoliksi toimimnaan, yhdistää nettiin mutta mikään sivu ei aukea. Näyttöön tulee Yhdistäminen epäonnistui etäpalvelimeen. Kuitenkin yläkulmassa lukee "yhteydessä"

  eli mikä siis avuksi? liittymä on elisa.

  Toinen, harmittomampi vika on että voi profiileja muokata. kun koittaa mennä muokkaamaan käyttöprofiilia niin ilmoittaa "haettua objektia ei löydy".

  ja vielä että mistään en löydä miten vaihtaa soittoääniä jne...

  noihin jos saisi pikaisen vastauksen niin olisin kiitollinen, sillä olis kiva jos inttiin sais kuntoon. Mitään kaapeleita ei oo jolla yhdistäis koneeseen. ainoastaan puhelin ja laturi.
   
 2. rare

  rare

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/1/08
  Viestit:
  127
  Tykkäykset:
  3
  Suosittelen muistikortinlukijan hankkimista, siirtyy tietoa huomattavasti nopeammin kuin datakaapelilla. Nokian virallisen tiedon mukaan tuo i-malli tukee 256mb korttia, mutta voi käydä isompikin merkistä riippuen.

  Soittoäänet: Extras>Ohjauspaneeli>Profiilit>Yleinen>Muuta>Valitse ääni. Jos haluat laittaa jonkun oman biisin niin sitten vielä>Selaa ja valitse kyseinen kansio johon olet äänen tallentanut.

  Nettiä minäkään en ole oikein koskaan saanut toimimaan tuossa puhelimessa. Toimiessaankin on tuskastuttavan hidas, johtuen huonosta selaimesta ja GPRS:n puuttumisesta.
   

Jaa tämä viestiketju