Nokia 9210i apua?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja mandy82, 5/5/06.

 1. mandy82

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Hei,

  kaipailisin kipeästi apuanne.
  Ostin itselleni käytetyn kommunikaattorin mallia 9210i. Asensin koneelleni tuolta nokian sivuilta tuon PC suiten ja myöskin tämän ohjelma-paketin (tai mikä lie, kun puhelimen mukana ei tullut siihen kuulunutta cd:tä). Ostin myös puhelimeen kingstonin 512 mt:n mmc mobile kortin, mutta hetken aikaa keskustelupalstoja lueskellessani en olekaan varma sopiiko se puhelimeeni (olen tilannut tämän kortin netistä eikä ole vielä tullut) osaisiko joku sanoa sopiiko tämä kortti, jos ei niin voisin vielä sen palauttaa. https://www.famiko.fi/products.asp?id=175132
  Pystyykö puhelimella soittamaan mp3:sia? Onko tuolla nokian sivuilla olevassa paketissa kaikki tarvitsemani ohjelmat puhelimeen?
  Mitä muuta minun kannattaisi vielä tietää, että saisin täyden hyödyn puhelimestani?
  Olisin todella kiitollinen jos joku vastaisi ja hieman neuvoisi tyhmää, kuvittelin taas kaiken olevan paljon helpompaa kuin se olikaan :)
   
 2. HemoHeikki

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/12/05
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin noin periaatteessa, teknisiltä ominaisuuksiltaan, muistikortti sopii puhelimeen. En kuitenkaan tiedä tukeeko kyseinen puhelin noin suuria kapasiteettejä muistikorttien suhteen.
   
 3. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
  9210i tukee ainakin 1GB asti muistikortteja. Suuremmista ei ole kokemusta. Adapterin kautta toivottavasti tuo mobile versio toimii myös.

  Update: niin ja luurilla voi soittaa MP3:ia, mutta ei ole kovin hyvä laite siihen. Nokian sivuilta löytynee kaikki tarpeelliset vakio ohjelmat. Manuaalin lukemalla tietää aika hyvin kaiken mitä laitteesta on tietää.
   
 4. Petex

  Petex

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung NOTE Edge, S5 Duos + Nokialaisia
  Communicatorin valmistusajankohdasta ja muistikortista riippuen ei edes kaikki 256-512Mb muistikortit toimi. Gigaisestahan ei voi käyttää kuin 512Mb ja toinen mokoma on luvattoman hidasta. Näin ainakin viimeisten viiden Commun kokemuksella ja noin kahdenkymmenen eri merkkisen /valmistajan muistikorteilla. Toki poikkeuksiakin varmasti löytyy, mutta ilman testi formatointia ja kortin testaamista kokonaan täyteen ladattuna ei toimivuudesta ole takeita. Kyse siis 9210i mallista.
   
 5. AlpinaD10

  AlpinaD10 Goldmember

  Palaute - 100%
  12   0   0

  Liittynyt:
  13/2/03
  Viestit:
  2525
  Tykkäykset:
  1327
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Itelläni on joku CnMemory merkkinen 128mb kortti, ja ainakin se toimii, ja niistä MP3:sista: omassa oli netistä imutettu multi media player ja siinä kodecci, mut se soitin ei soittanu kaikkia tiedostoja(En perehtyny miks, varmaan jotain tiedoston kokoon liittyvää tai sit se ohjelma oli kortilla(Kuulemma ohjelmat toimii paremmin jos ne ajaa puhelimen muistiin)), eikä siinä toiminu laskuri joka näyttää biisien kestot.

  TÄÄLLÄ muuta törkyä[​IMG]
   
 6. mandy82

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Vielä lisää....

  Heido taas.

  Jälleen ongelmia...

  Tilaamani muistikortti tuli, ja laitoin sen puhelimeen. Miten kortti formatoidaan? Kortti oli muuten kuin kameran muistikortti, mutta puolet siitä oli sellaista metalliosaa. Ainakin se sopi puhelimeen noin ulkoisesti... :D
  Minulla on tämä kaapeli siis joka tulee tietokoneen ja puhelimen väliin, mutta en saa aikaan sillä mitään yhteyttä niiden välille (tällä pc suite ohjelmalla) Johdon pitäisi olla (kai) kunnossa. Saako näitä johtoja ostettua enää mistään jos tuo onkin rikki? Harmittaa, kun tuli ostettua puhelin jota en nyt sitten osaa mitenkään käyttää... Pitäisi aina muistaa että mikään ei ole niin yksinkertaista kuin kuvittelee :)
  Eipä siitä ole juurikaan hyötyä ilman lisäohjelmia. :(
   
 7. Petex

  Petex

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung NOTE Edge, S5 Duos + Nokialaisia
  Haku toiminnolla löytyy paljon ketjuja, joissa opastetaan 9210i Commun käyttöä ja ratkotaan yleisimpiä ongelmatilanteita. Jos sinulla on alkuperäiset asennustiedostot olemassa, kannattaa MMC:n alustuksen lisäksi tyhjentää koko laite (huomioi puhelimen firmis ja asennustiedostojen kieli versiot) ja ladata KAIKKI sovellukset uudestaan. Commun 9210i:ssa tyhjennys tapahtuu -> akku irti, käynnistyksen aikana (ennenkuin kädet kohtaavat) painat ctrl + shift + f ja silloin luuri kysyy haluatko formatoida sen? -> vastaat kyllä! Tämä edellyttää, että sinulla on siis tuo OIKEA alkuperäinen asennustiedosto olemassa ja PC Suite toimivasti asennettuna - vaihtoehtoisesti voi toki kortinlukijaakin käyttää asennukseen. MMC formatointi tapahtuu suoraan puhelimen omasta tiedostojen hallinnasta. Näin olisi hyvä aloittaa Commun käyttö ja ohjelmien lataaminen, kun luuri on ensin kokonaan tyhjennetty. Kaikki softat kannattaa sitten aina asentaa suoraan muistikortille. Oliko sinulla manuaalia olemassa, sillä siellä lukee kyllä nuo perusasiat?
   
 8. mandy82

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/04
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Niin..

  Olen kyllä käyttänyt hakua, mutta en oikein löytänyt ongelmaani kuitenkaan vastauksia (ja kaipaan enemmän selkokielisiä vastauksia sattuneesta syystä..)
  En oikein uskalla mennä tyhjentämään koko puhelinta, nyt sillä sentään voi soittaa... kun ei se kaapelikaan toimi niin ei paljon asennella mitään!
  Minä olen siis ladannut pc-suiten ja tuon ohjelmatiedoston nokian sivuilta. Ne ovat koneellani, alkuperäisiä cd:tä minulla ei ole.
  Kortinlukijaa asennukseen, mitä ihmettä se tarkoittaa?
  Puhelista ei kyllä mistään löytynyt kohtaa, jossa kortin voisi formatoida (moneen kertaan käyty läpi). Puhelimessa ei juuri muuta ole kuin kalenteri ja yhteystietokortit. Ohjauspaneelissa jotain internet-asetuksia mutta ei juuri muuta.
  Ja kun en pääse tosiaan niitä ohjelmia lataamaankaan, taitaa olla käyttäjän osaamattomuudessa vika.. :p Manuaali kyllä on, mutta en sieltä löydä vastausta ongelmiini... kun mikään ei toimi.. :D
   
 9. Sevk

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  0
  Re: Niin..

  Nokia on poistanut 9210i:n ohjelmistopaketit, mutta jos olet ne jostain löytänyt niin hyvä. Tietokoneen ja puhelimen välistä liikennettä hoitaa PC Suite For 9210i, epäilisin että koetat yhdistää uusimmalla kutossarjalaisella. http://europe.nokia.com/cda1/0,5184,4856,00.html tuolta löydät 9210i:lle tarkoitetun pc suiten.

  Muistikortin formatointi löytyy tiedostonhallinta-sovelluksesta, tosin se täytyy asentaa erikseen.
   
 10. Petex

  Petex

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung NOTE Edge, S5 Duos + Nokialaisia
  Muistikortinlukijalla voit siirtää asennustiedostot suoraan muistikortille, josta ne voit sitten asentaa itse puhelimeen, näin menetellessä et tarvitse PC Suitea. Samalla tavalla onnistuu varmuuskopiointi eli kopioit suoraan sen muistikortin sisällön tietokoneeseen. Vaikka puhelimen formatoisi kokonaan, voi sillä toki aina soittaa. Tosin alustettaessa puhelinta kaikki puhelimeen tehdyt merkinnät, kuten numerot, kalenteri ja lokitiedot tietysti katoaa. Alusta siis ensin se muistikortti (ohjeet löytyy manuaalista)- ota puhelimen kalenterista ja yhteystiedoista kopio tälle alustetulle muistikortille (ohjeet löytyy manuaalista) - tyhjennä viimeiseksi puhelinkin alustamalla se (formatointi) ja sitten siirrät sovellusten asennustiedostot vaikka muistikortinlukijalla muistikortille jos et saa PC Suitea toimimaan (sillä voi asentaa suoraan pc:ltä). Palauta lopuksi muistikortilta varmuuskopio ja näin osoite sekä kalenteritiedot pysyivät tallessa. Tarkemmin ei voi opastaa ja tämä kaikki lukee toki manuaaleissakin!
   
 11. Ra

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/03
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Mielestäni,joskus muinoin kun ostin 128mt muistikortin puhelimeeni niin se muistikortti piti ohjelmoida kommunikaattorille, tämä tarkoitti sitä, että esim kun kokeilin MMC-muistikortilliseen puhelimeen, niin se ei tunnistanut sitä korttia.
  Ja tämä ohjelmointi tarkoittaa juuri sitä kun kommari tökkästään pc-suiteen ja asennetaan sinne uusin ohjelmisto.. Näin minulle..saattaa tietty olla, että ajat on muuttunut ja muistikortilla ei ole väliä missä puhelimessa sitä käyttää, mikäli kyseinen puhelin tukee ko.muistikorttia.
   

Jaa tämä viestiketju