Nokia 9210 ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja viude, 10/7/04.

 1. viude Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/04
  Viestit:
  1888
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs tietääkö kukaan tähän vikaan vastausta. Puhelin on nokia 9210. Kun yrittää etsiä sim kortilta jotain nimeä siis pienessä näytössä niin tulee tämmöinen, Avaa ja siinä pyörii semmoinen joku lataus viiva teksti viestiä ei voi kirjoittaa mutta puhelimella pystyy soittamaan. Eikä viat siihen vielä loppuneet kun tieturin puolen avaa siinä näkyy vähän aikaa nokia 9210 käynnistys logo ja sitten tulee valkoinen näyttö jossa vasemmassa laidassa se sininen viiva jossa pitäis näkyä akku mutta se palkki näkyy ihan tyhjänä eikä tieturin puolta voi käyttää näppäin äänet kyllä kuuluu.

  eli tämmöiseen etsin vastausta.
   
 2. gupla

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  Piti hetki tavata tuota viestiä, mutta jos oikein ymmärsin...
  Ongelma on nimenomaan ettei tieturi käynnisty/pysy päällä. Ongelma voi olla ohjelmallinen tai sitten sähköinen. Jos et ole osaamisestasi aivan varma niin kiikuta kommu suoraan huoltoon eläkä yritä korjata itse. Jos kuitenkin hallitset homman niin:
  Käynnistyykö tieturi lainkaan? Kokeile myös irroittaa akkua. Jos saat sen käynnistymään, niin kannattaa katsoa mm. että laitteen muistia on tarpeeksi vapaana(mega on ok) ja että loki ei ole täynnä/on järkevälle ajalle.
  Jos et saa tieturia lainkaan käyntiin, niin sitten seuraava askel lienee kokeilla resetointia, aluksi kevyempää Shift-Ctrl-I, jos ei auta niin formatointi Shift-Ctrl-F. Tais olla joku välimuotokin, jota en jaksa muistaa, nuo löytyy ohjekirjasta. Onnistuu seuraavasti: 1.akku irti 2.akku takas 3.ko näppäinyhdistelmä yhtä aikaa pohjaan(kun käynnistyskuvake tulee). Huomioi, että alustuksen jälkeen laitteen ohjelmat on asennettava uudelleen ja kaikki tiedot ovat hävinneet!
  Jos alustuskaan ei auta niin sitten kiikuta huoltoon.
   
 3. viude Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/04
  Viestit:
  1888
  Tykkäykset:
  0
  Joo tuo Shift-Ctrl-f koodi toimi ja alkoi toimimaan myös koko puhelin elikkäs kiitokset.
   

Jaa tämä viestiketju