• Palvelimen muutostöiden yhteydessä on palautettu eilisaamuinen varmuuskopio eli sen jälkeiset viestit ovat poistuneet.

Nokia 9210(i) nollaukoodi ?

Tanjuzka

Tunnettu jäsen
Rating - 100%
2   0   0
Joined
Jul 11, 2002
Messages
3,338
Reaction score
12
Phone model
Iphone 7
Kun on sama pää kesät talvet niin en taas muista koodia, millä kommun sai alkuasetuksiin.

Sen verran muistan, että akku irti ja sit pitää painaa jotain 3 näppäintä yhtäaikaa ja akku kiinni takaisin,

mutta mitkä ne 3 näppäintä oli ?
 
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jul 22, 2002
Messages
50
Reaction score
0
To hard-reset and format the C: drive of a Nokia 9210, do the following:
Pull the battery out for a few seconds, then replace it. Open the case and wait for the "Nokia 9210" splash screen (with the hands) to be displayed. As soon as it appears, hold down the following three keys for about 2 seconds: Shift, Ctrl and F. A screen appears asking for confirmation that you want to format the device. Select Format. All data on the C: drive will be lost, and the factory default settings will be restored.

http://www.google.fi/search?q=9210+reset

;)
 

Tanjuzka

Tunnettu jäsen
Rating - 100%
2   0   0
Joined
Jul 11, 2002
Messages
3,338
Reaction score
12
Phone model
Iphone 7
On tuo koodi ennen toiminut, mutta eipä toimi tuossa kommussa.. ikävää.
 

Tanjuzka

Tunnettu jäsen
Rating - 100%
2   0   0
Joined
Jul 11, 2002
Messages
3,338
Reaction score
12
Phone model
Iphone 7
Eikö tuo koodi enään toimi nykykommuissa ?

Nyt on jo toinen missä kokeilen eikä toimi ... !?
 

Karhu ('!')

Aktiivinen jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Aug 23, 2002
Messages
3,539
Reaction score
0
tanjuzka said:
Eikö tuo koodi enään toimi nykykommuissa ?

Nyt on jo toinen missä kokeilen eikä toimi ... !?
Kai teit niinku toi opas sanoi, eli pidät niitä pohjassa siinä "connecting people"-logon aikaan? Varmistin vaan...
 

paisky

Tunnettu jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 18, 2003
Messages
25
Reaction score
0
Veikkaan että ajoitus ei sinulla osu nappiin. Toimii kyllä varamasti ihan "nykykommuissakin".

Itse teen sen näin: akku-pois-akku-takaisin, kansi auki, kun kädet vilahtavat painan ihan heti samanaikaisesti Ctrl-Shift-F
 

Tanjuzka

Tunnettu jäsen
Rating - 100%
2   0   0
Joined
Jul 11, 2002
Messages
3,338
Reaction score
12
Phone model
Iphone 7
Juu kysyin huollon kaverilta niin i mallissa tuo pitää tehdä nuin juuri että ei tarvitse painaa silloin kun akku on vielä irti vaan vasta kun kädet tulevat.

Ainut että i mallissa kun tekee tuon nollauksen, niin sis tiedosto pitää ajaa cd:ltä.
 

paisky

Tunnettu jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 18, 2003
Messages
25
Reaction score
0
Molemmissa malleissa pitää ajaa SIS-file formatoinnin jälkeen

9210:ssä All_Nokia_9210_data_v413.sis (SIS file, 2.57 MB )
ja
9210i:ssä All_Nokia_9210i_data_xx.SIS (SIS file, 2.24 MB )

Nämä pitää asentaa nimenomaan kommukan muistiin, ei muistikortille.

Molemmat löytyvät www.nokia.com: ista
 

Tanjuzka

Tunnettu jäsen
Rating - 100%
2   0   0
Joined
Jul 11, 2002
Messages
3,338
Reaction score
12
Phone model
Iphone 7
paisky said:
Molemmissa malleissa pitää ajaa SIS-file formatoinnin jälkeen
9210i:ssä All_Nokia_9210i_data_xx.SIS (SIS file, 2.24 MB )

Nämä pitää asentaa nimenomaan kommukan muistiin, ei muistikortille.

Molemmat löytyvät www.nokia.com: ista
Eihän kellään ole suoraa urlia tuohon, itse en löydä..
englannin kieli senverran huono
 

Ra

Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jan 25, 2003
Messages
38
Reaction score
0
Ja jos puhelin on suomalaisella rungolla ja ostettu suomesta niin sinne ei saa laittaa englannikielistä järjestelmää, silloin puhelin on käytännössä entinen.
 

Tanjuzka

Tunnettu jäsen
Rating - 100%
2   0   0
Joined
Jul 11, 2002
Messages
3,338
Reaction score
12
Phone model
Iphone 7
Juu, se on melkeimpä itsestään selvää.

Ainakaan itse en menisi laittamaan englanninkielistä.
 

paisky

Tunnettu jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jun 18, 2003
Messages
25
Reaction score
0
Tietysti kieli pitää olla sama kuin laitteessa oleva kieli...
Sillähän tuolla Nokian sivuilla on valikko Select Language = Valitse kieli ;)

9210:ssä asennuskieli valitaan kommukasta Extras -> Control Panel -> Install/Remove -> Preferences välilehdeltä

9210i:lle on omat kielen mukaiset SIS-paketit
 
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Aug 22, 2004
Messages
213
Reaction score
0
Pitääköhän tämä 9210 commari heittää seinään jotta saa totaalisen resetin aikaiseksi? Ei meinaan mene kirveelläkään tuo ctrl+shift+f tuohon resetti-tilaan. Onkos näissä eroavaisuuksia softissa tai näppäinasetuksissa? Ei meinaan aina nuo näppäimistöt sano, että mikä painallus sieltä tulee vaikkapa tekstiviestejä kirjoitettaessa, esim. välilyönnin vasemmalla puolella olevat kirjaimet. Tässä näppäimistössä ei myöskään ole skandeja, mutta softa sisällä on ainakin suomeksi. Jos ei ala toimimaan huomiseen mennessä, niin ensinmainittu resetointi on selviö! :D
 
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Feb 27, 2005
Messages
7
Reaction score
0
reissaaja said:
Pitääköhän tämä 9210 commari heittää seinään jotta saa totaalisen resetin aikaiseksi? Ei meinaan mene kirveelläkään tuo ctrl+shift+f tuohon resetti-tilaan. Onkos näissä eroavaisuuksia softissa tai näppäinasetuksissa? Ei meinaan aina nuo näppäimistöt sano, että mikä painallus sieltä tulee vaikkapa tekstiviestejä kirjoitettaessa, esim. välilyönnin vasemmalla puolella olevat kirjaimet. Tässä näppäimistössä ei myöskään ole skandeja, mutta softa sisällä on ainakin suomeksi. Jos ei ala toimimaan huomiseen mennessä, niin ensinmainittu resetointi on selviö! :D
Mene tiedostojen hallintaan, uudelleennimeä Fonts-kansio ja poista se. Sitten toistat tuon em. formaattitoimenpiteen.. Toimii!
 

Duracelpupu

Tunnettu jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Dec 6, 2005
Messages
2,709
Reaction score
0
Phone model
Samsung Galaxy S5 Neo
paisky said:
Molemmissa malleissa pitää ajaa SIS-file formatoinnin jälkeen

9210:ssä All_Nokia_9210_data_v413.sis (SIS file, 2.57 MB )
ja
9210i:ssä All_Nokia_9210i_data_xx.SIS (SIS file, 2.24 MB )

Nämä pitää asentaa nimenomaan kommukan muistiin, ei muistikortille.

Molemmat löytyvät www.nokia.com: ista
hei mistä noi asennettavat filet löytys nykyään?

kaveri tarvis :) luuri 9210i
 

Hondaisti

Aktiivinen jäsen
Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jan 16, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Phone model
iPhone 5S
Moi,

Aikaa on kulunut jo paljon, eikä tiedostoja enää löydy linkkien takaa. Olisiko kellään vinkkiä, mistä ne voisi löytää? Harrastan Nokian Communicatoreita ja nyt tuli hankittua yksilö, joka kaipasi formatoinnin ennen kuin suostui käynnistymään. Tiedostoja mulla ei kuitenkaan ole.
 
Top Bottom