nokia 9110 helppiä kiitos :)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja venttiseiska, 14/1/03.

 1. venttiseiska

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Mulle tarjottiin tollasta 9110:ä kohtuuhintaan, mutta nyt tekis mieli tietää, että mitä sillä tarkalleen ottaen voisi tehdä muutakin kun soitella. En ole ollut kauhean kiinnostunut puhelimista enkä operaattoreiden vertailusta koskaan, joten tietämys näistä jutuista on aika vähäistä. Sähköpostin lukeminen ja jonkinsortin netin selaileminen vissiin tossa halossa toimii, mutta mitäs muuta? Ei varmaan mitään mahdollisuutta irkkaamiseen ole?

  Ja mikä mahtais olla sopivin operaattori sitten? Soittelen suhteellisen vähän ja niistäkin suurimman osan varmaan soneran liittymiin. Pieni kuukausimaksu olis varmaan tärkeempi, kuin puheluhinnat mutta mites sitten jos satun innostumaan enemmän surffaamaan niin datasiirtomaksu tai semmonen olis varmaan kiva kans olla kiintee?

  Kiitoksia jos joku nyt jaksaa vastata :)
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Käytä hakua,niin saat ongelmaasi vastaukset.

  Operaattoreista Telia ja dna ei käy kyseiseen kapulaan,koska se on ykstaajuus puhelin ja kyseiset liittymät toimii vain kakstaajuuskapuloilla
   
 3. amdnow

  amdnow Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2016/2017 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  127   0   0

  Liittynyt:
  24/11/02
  Viestit:
  9640
  Tykkäykset:
  11770
  Puhelinmalli:
  Fiskarssin 10
  kannattaa ottaa Radiolinjan Tandem Aina. Siinä puhelimen malli ei vaikuta enään laskutukseen. Hinta on sen kiinteä 99p minuutti, vai mitä se nyt sitten onkaan.

  Tiedän asian koska soittelin asiakaspalveluun ja tiedustelin asiaa, kun omistin jokin aika sitten 9110i:n.
   
 4. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1

  Joo tarkistin itsekin asian ja lokakuun alusta Radiolinjalta poistui laite sidonnaisuus ja kaikille aina liittymän omistajille se 17cent/min
   
 5. Niko Maekinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  278
  Tykkäykset:
  0
  Samaa mieltä. Tosin joillakin tutuilla on kyseinen vehje ihan tekstiviestejä varten... Ja liittymänä Tandem Aina Tekstari.. 10 €/kk ja kyllä tuolla viestit nopeasti näpyttelee.

  Itse laitteesta sitten. Sähköpostin lukuhan tuolla onnistuu (tekstipohjaista, ei liitteet.) Webselain taas on luokkaa Wapselain, että kyllä sillä haluamansa tiedon löytää. Mutta kun laite ei tue kehyksiä eli sivuista ei näy esim.. vasenta valintapalkkia, jos valitsee katsottavaksi keskiosan sivua.. Eli aikasta satunnaista selailua varten käy, kun se on hieman hankalaa..
  Faksi, korvaa monelle paperifaksin.. Laitteella saa kuitenkin tehtyä fakseja / faksipohjia. Ja pari asiakasta on hankkinut sen pelkkää faksia varten. Tietenkään kalenteria ja laajaa osoitekirjaa unohtamatta, mutta kun nämä alkavat olla kaikissa uusissa puhelimissa "melkein" samaa luokkaa. Ei nyt sentään lähelläkään vielä, mutta melkein. Tosin laitteiden hintaero on aika iso, samoin koko :)

  Irc-clientia en ole nähnyt.. Eikä kyllä minuuttipohjaisella veloituksella olisi mikään fiksu juttu. FTP-selaimen siihen saa, senkus ylläpidät esim kotisivuja laitteella. Telnet-selain löytyy myös ja se onkin ihan näppärä esim yliopistojen tapahtumien/mailin tarkistamiseen (älä kysy miten tapahtuu, kerran vaan eräs työkaveri käytti siihen tarkoitukseen sitä.)

  hmm.. olisin linkittänyt sivun mistä löytyy ohjelmia, mutta olisiko jollakin muulla linkkiä. Olisin kiitollinen siitä.. Ne mitä olisin laittanut www.yaws.dk/communicator ja www.my-communicator.com mutta kummastakaan ei löydy mitään..
   
 6. huippu

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/02
  Viestit:
  120
  Tykkäykset:
  0
  [/quote]
  Samaa mieltä. Tosin joillakin tutuilla on kyseinen vehje ihan tekstiviestejä varten... Ja liittymänä Tandem Aina Tekstari.. 10 €/kk ja kyllä tuolla viestit nopeasti näpyttelee.

  Tuohon sanoisin että kysyjä puhui siitä että pääsääntöisesti soittelee Soneran liittymiin. Itse suosittelen tuolloin Privat liittymää. Hinta Sonera-Sonera päivisin 0,17 €/ min ja kl17 jälkeen sekä viikonloppuisin 0,13 €/min. On myös hyvä muistaa että soneran hinnat on sekunttiveloitteisia eli puoliminuuttia on puolet minuutti hinnasta. Comukka on myös hyvä kaiutinpuhelin, itse käytän tuota ominaisuutta koko ajan päätetyöskentelyssä. Ja tuo tekstiviesti on ihan ehdoton ja paras kuin missään muussa luurissa.
   
 7. venttiseiska

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Jees kiitoksia kaikille vastanneille. Pitää tässä vielä harkita hetki hankkisko tuon raahattavan vai ei, mutta selvensihän tämä nyt hiukan :)

  Tommosessa 9110:ssa pelittävistä ohjelmista voi kyllä joku kertoa lisää, jos tietoa tai linkkejä on vakan alla..
   
 8. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Mä nyt annan sulle oikein isän ohjeen pojalle tyyliin,että älä osta 9110 kapulaa,vaan kerää vaikka pulloja,että saisit 9210n:).On kuin yöllä ja päivällä eroa.Nykyään saa käytettynä niin halvalla värikommuja,että ei kannata edes harkita vanhaa 9110 kapulaa.9210ssa käy kaikki operaattori kortit ja ei tarvitse ainakaan siitä kantaa stressiä.Näppäimet paljon isommat ja kaikki tietenkin väreissä.Mutta jos saat sen 9110n alle sadalla eurolla,niin ota sitten se pois kuleksimasta.
   

Jaa tämä viestiketju