Nokia 8310 puhelimen käyttäminen modeemina Windows XP SP2 koneessa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja stereo46, 2/1/08.

 1. stereo46

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/08
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Eli haluaisin käyttää Nokia 8310 puhelinta GPRS-modeemina infrapunan kautta kannettavassani. Nokian sivuilla kuitenkin lukee että uusin tuettu käyttöjärjestelmä on Windows XP SP1, ja minulla on jo SP2 asennettuna, enkä millään saa konetta löytämään puhelinta mikä vähän näyttää johtuvan tosta sp2:sta.

  Eli onko kenelläkään jotain vinkkiä että mitä kannattaisi tehdä niin että saisin yhteyden toimimaan? En haluaisi käyttää konetta ilman sp2:sta..
   
 2. stereo46

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/08
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Eli tarkennettakoon että PC-Suite asentuu kyllä, mutta ei löydä puhelinta vaikka XP huomaa että se on siellä.
   
 3. tenhunen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/6/06
  Viestit:
  165
  Tykkäykset:
  17
  Voit käyttää suoraan sitä "standard modem over IR link" draiveria, mikä sinne asentuu ku näytät puhelinta läppärille. PC Suitea ei tarvi ees asentaa. Sitten alkuun kannattaa testata se uus modeemi silleen et otat sieltä control panelista phone and modem options -> valkkaat modeemin -> properties -> diagnostics -> query modem. Tarkista ettei ir linkki oo tuolla välillä jo kuoleentunu. Sen pitäis vastailla jotain järkevää niihin at komentoihin. Sinne advanced välilehdelle voit näpytellä: at+cgdcont=1,"ip","internet"

  Sitte vaan luot uuden dialuppi yhteyden sinne verkkoasetusten puolelle, valkaat sille oikean modeemin ja laitat sen soittamaan numeroon *99# ni avot..
   
 4. stereo46

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/08
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Suuret kiitokset, näyttää pelaavan :)

  Meneekö se muuten aina GPRS-datana jos se on valittuna puhelimen asetuksista, tai pitääkö sen määrittää erikseen jostain kun surffaa tietokoneen kanssa? Luulisi ainakin menevän GPRS-yhteytenä..
   

Jaa tämä viestiketju