Nokia 8210 sammuu, akku tyhjenee

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jackjack, 29/4/08.

 1. jackjack

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/4/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Pojalla on vanha 8210. Jokin aikaa sitten käytettynä ostettu - ei takuuta. Aikaisemmista samanlaisista kapuloista on ollut vain hyviä kokemuksia. Mutta..

  Tämä yksilö nyt toimii niin että sammuu usein itsekseen kesken puhelun ilman varoitusta.

  Ja usein myös tekee niin että täyden latauksen jälkeen muutaman puhelun jälkeen - kun on puhuttu yhteensä 2-5 minuuttia ilmoittaa että lataus on nyt sitten loppu..

  Jostain netin nurkalta löysin epämääräisiä viestejä että tämä voisi olla softavika.. Tai sitten vika jossain komponentissa.. Niinpä..

  Komponenttien vaihto kolvin avulla tuntuu ainakin vielä hiukan yliampuvalta.. Mutta jos tuo on ohjelmistovika (onko tietoa että jossain softaversiossa tällainen ominaisuus pesii?) niin voiko puhelimen softaa kotikonstein päivittää.. Vai tarvitaanko ns valtuutettu huolto erikoislaiteineen? Puhelimessa näkyy olevan V5.16 VERSIO 15-02-00 NSM-3...

  Niin, akku on tuliterä Nokian signeeraama. Tässä tutkimuksessa itse asiassa parikin akkua on kokeiltu ilman parempaa lopputulosta. Laturit - paria erilaista kokeiltu - myös nokialaisia.
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Softan en usko asiaan vaikuttavan vaan ihan rautavialta kuulostaa, ja päivitys onnistuu vain huollossa. Voipi olla ihan pääteastevika ja sen vaihto töineen varmaan enemmän kuin puhelimen arvo, itse lähtisin uutta/toista samanlaista ettimään..
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mjoo.. myy pois semmoselle joka laittaa sen kuntoon itselleen. Noita saa halvalla... kannattaa ostaa joku 1100 puhelin, ei ole kalliita ja kestää hiton hyvin. Tuskin Nokia tukee 8210 enään.
   

Jaa tämä viestiketju