Nokia 7650 sanonut itsensä irti(kö)?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja maenkki, 23/8/05.

 1. maenkki

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Moro!

  Ostin tässä noin puoli vuotta sitten kaverilta jonkin verran käytetyn 7650:n (akun jouduin vaihtamaan, virtanappi ei toimi kunnolla tälläkään hetkellä). Puhelin toimi heinäkuun loppuun asti moitteettomasti, kunnes heinäkuun loppupuolella puhelin alkoi heittää tälläistä herjaa: "Puhelin: Järjestelmävirhe". Huomasin myös, että samalla kenttä putosi nollille. Satunnaisesti tämä johti siihen, että puhelin halusi käynnistää itsensä uudelleen, mutta sammutettuaan itsensä ei lähtenytkään uudelleen käyntiin. Ei edes virtanapista painamalla, vaikka sen kuntokaan ei mikään huippu ole.

  Pistin puhelimen pariksi viikoksi sivuun, kunnes taas uskaltauduin kokeilemaan käynnistystä. No, puhelin lähti iloisesti boottaamaan pienen latauksen jälkeen, mutta päättikin sitten ilmoittaa ennen PIN-koodin kyselyä näin: "Aseta SIM-kortti!". No, puhelin sammuksiin, kortti irti, putsaus, uusi yritys.

  Jälleen puhelin lähti iloisesti boottiin, mutta jumitti sitten n. minuutiksi, jonka jälkeen heitti viestin: "Puhelin käynnistyy uudelleen!" Eipäs käynnistynytkään...

  No, laitoin puhelimen piuhan päähän uudestaan, ja annoin latautua täyteen. Latauksen jälkeen uutta starttiyritystä, mutta nyt puhelin ei haluakaan lähteä boottaamaan, vaan vilauttaa valoja ja NOKIA-logoa n. sekunnin ajan.

  Mitäs hittoa puhelimelle on käynyt? Onko S60-softa hirttänyt niinsanotusti kiinni? Onko mitään tehtävissä esim. kotikonstein? Sen verran olen saanut kaivettua netin syövereitä, että formatointi olisi yksi mahdollisuus, mutta kun puhelin ei tuosta valojen vilautuksesta pidemälle mene. Mitäs huoltoliikkeessä tämmöinen operaatio mahdollisesti voisi kustantaa, jos joku sattuu tietämään mikä puhelimesta on kosahtanut?

  Jos jäi jotain epäselvyyksiä, niin kysykää. Kiitos jo etukäteen! :)
   
 2. Nemesis-88 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  19   0   0

  Liittynyt:
  18/2/03
  Viestit:
  5650
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 1020
  Veikkaisin että softa on seonnut.
   
 3. maenkki

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Niin kuvittelen minäkin. Nyt puhelin ollessa kiinni tuli tälläinen ilmoitus: "Puhelimen kytkentä epäonnistui. Ota yhteyttä jälleenmyyjään." Meneepäs ovelaksi...
   
 4. viude Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/04
  Viestit:
  1888
  Tykkäykset:
  0
  Se taitaa olla huolto keikka eessä.
   
 5. eetunet

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Kävi itselläni myös vähän vastaavan lainen tilanne.Puhelin (6600) ilmoitti että
  muisti täynnä.Akun irrotuksen jälkeen ei puhelin enää käynnistynyt lainkaan.
  Huollossakaan eivät saaneet puhelinta korjattua.Onneksi takuuta oli vielä vähän
  jäljellä. Mutta takuu ei ala uudestaan eli nyt ei ole käytännössä takuuta uudessa puhelimessa. Olisi mukava tietää mikä vian aiheuttaa.Kaikki ohjelmat olivat muistikortilla.
   
 6. maenkki

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Näinhän siinä varmaankin tapahtuu, jos ei muita vaihtoehtoja todellakaan ole. Saattaa tosin sille huollolle tulla enemmän hintaa mitä koko puhelimelle, joten pitääpä tiedustella hintoja...Vai onko ihmisillä tietoa, mitä maksavat virtanappi ja softan uploadaaminen?
   
 7. viude Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/04
  Viestit:
  1888
  Tykkäykset:
  0
  Softa maksaa noin 10-30€ riippuu paikasta. Virtanapin laitoksi epäilisin noin. 30-50€
   

Jaa tämä viestiketju