Nokia 7650 ja Epox Bluetooth

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja matties, 5/12/02.

 1. matties

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/02
  Viestit:
  155
  Tykkäykset:
  0
  Lueskelin täältä noita BT-artikkeleita ja päädyin ostamaan Epoxin BT-sovittimen. Asensin sovittimen koneeseen (WinXP) ja kaikki meni ihan hyvin. Ainoa ongelma on, kun yritän lähettää tiedostoja(kuvia) puhelimesta tietokoneelle, tulee puhelimen ruutuun: Lähetys epäonnistui! Tietokoneelta puhelimeen tiefostojen lähetys onnistuu ilman mitään kikkailuita. Lueskelin nuita BT ohjeita täältä foorumista, mutta en löytänyt mitään mikä olisi sopinut ongelmaani. Voisiko joku ystävällisesti laittaa minulle neuvoja, misää vika on. Ja tulevaisuuden varalta vaikka PC-suiten ja muiden tarvittavien ohjelmien asennus ja asetus ohjeet. Kiitoksia jo etukäteen!
   
 2. matties

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/02
  Viestit:
  155
  Tykkäykset:
  0
  Eikö kukaan viitsi/osaa auttaa? Onko vika puhelimessa vai koneessa? HELP ME!
   
 3. matties

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/9/02
  Viestit:
  155
  Tykkäykset:
  0
  Myöskään serial port connection ei toimi. Kun yrittää käynnistää sitä, tulee tällainen virkeilmoitus: The Bluetooth serial port connection failed: The remote device closed the connection. Olisikohan vika juuri tässä?
   
 4. mv

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/11/02
  Viestit:
  94
  Tykkäykset:
  0
  Käytät ilmeisesti Widcommin ohjelmaa, jonko joissain versioissa jostain syystä on estetty muiden kuin tiettyjen tiedostojen (käyntikortit, kalenterimerkinnät...) vastaanottaminen. Käyppä siis katsomassa windowsin registryä:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Widcomm\BTConfig\Services\0004

  Sieltä pitäisi löytyä kohta AcceptOther jossa arvo on 0x0000000, muuttamalla tuota arvoa niin että se on 0x0000001, nin kuvien vastaanottaminen pitäisi onnistua.

  Siis tämä toimii vain jos sinulla on tuo widcommin ohjelma.

  Jos sinulla ei ole tuota "AcceptOther" kohtaa niin ei auta kun ladata netistä joku toinen versio. Muistaakseni esim. versiossa 1.2.2.9 ei ollut, mutta versioissa 1.2.2.6, ja 1.2.2.15 kyllä.

  Tämän vihjeen löysin www.allaboutsymbian.com foorumista.
   
 5. Protek

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Onko tuo versio kuinka ehdoton? Itselläni vissiin on tuo 1.2.2.9, kun ei rekisteristä löytynyt AcceptOther keytä. Lisäsin sen itse käsin, jonka jälkeen ei enää tullut "The Bluetooth serial port connection failed: The remote device closed the connection." -ilmoitusta. Kuvien siirto suoraan pc:lle ilman PCSuitea ei edelleenkään onnistu.
   
 6. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  On se ehdoton. Itse jouduin lataamaan toisen sovittimen mukana tulleen WidCommin ohjelmiston.

  Hankin myös Epoxin ja kirosin sen kyllä alimpaan helvettiin kun jouduin leikkimaan noiden ajureiden kanssa niin, että hiukset meinas päästä lähteä. Toivottavasti myös Nokia oppi tapauksen tuomasta negatiivisesta nettijulkisuudesta jotain (eli niitä yhteyksiä oheislaitteiden valmistajiin ja ajuritoimittajiin kannattaa hoitaa muutenkin kuin itsevaltias-asenteella).

  Osa on ylistänyt tuota Epoxia maasta taivaaseen, mutta itse päätyisin johonkin toiseen sovittimeen, eivät ainakaan voi huonompia olla. Epoxin kantomatkakin oli pettymys kokeillussa tilassa (5-10m).
   

Jaa tämä viestiketju