Nokia 7650 Extended File Manager

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja spadge, 31/7/02.

 1. spadge

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/7/02
  Viestit:
  529
  Tykkäykset:
  1
  Voipi olla ja onkin aika tyhmä kysymys...mut kysympä kummiskin.
  niin Extended File Manager 21 days trial versiosta, hiljeneekö ohjelma sen 21 päivän jälkeen...? vai mitä käy ? jos se sammuu niin onko kenelläkään tietoa miten saisi vähän lisäaikaa...
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Hiljenee (kokeile ja siirrä kelloa päivällä eteenpäin, kokeile uudestaan, siirrä päivällä kelloa jne...) Lisäaikaa saa rahalla, eikä tuo muistaakseni aivan tolkuttomasti maksa. Lainaa jonkin tutun luottokorttia, jos ei itsellä satu oleen sopivaa maksuvalinettä (En tiedä toimiiko VisaElectoronit yleisesti netti paikoissa)
   
 3. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  Minulla lakkasi toimimasta 21 päivän jälkeen, samoin kuten ScreenCapture. En edes yrittänyt kikkailla, vaan tilasin jo moraalisista syistä tuolta Handagosta ( http://www.handango.com/ ), jota pidetään yleisesti hyvin luotettavana.

  Kauppa ei tosin tue Visa Electronia, mutta enpä sitä käyttäisikään netissä. Electronia ei nimittäin ole edes tarkoitettu nettiostoksiin vaan käteiskauppaan, jossa kortinhaltija on läsnä (cardholder present). Electronilla tilaamiseen netissä liittyy huomattavia riskejä.

  Jos nyt oikein ymmärsin, tähän saa jatkossa tulevatkin versiot yhdellä rekisteröinnillä. Ei ollut siihen nähden paha hinta.

  t. tero
   

Jaa tämä viestiketju