Nokia 7390 ja 3650 + BT + Nokia Pc suite

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Poliisihirvi, 19/12/06.

 1. Poliisihirvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Moro (ja taas kerran yks BT ja Nokia PC suite threadi)

  Eli ostin tossa äsken uuden 7390:n vanhan 3650:n tilalle. Siirsin sim-kortin uuteen puhelimeen ilman suuria ongelmia (muutama numero hävisi jäljettömiin), mutta eniten bituttaa se että kaikki puoli tuhatta tekstaria jäi vanhaan luuriin.
  Nyt pitäisi saada siirrettyä kaikki vanhat viestit uuteen puhelimeen. Paikallisessa Sonera kaupassa neuvottiin käyttämään Nokian PC Suitea.

  Puhelimen ohella ostin Veikon Koneesta Cubix:n 10 metrin BT anteennin. Mukana tullut softa oli kakkaa ja ei suostunut synkkaan puhelimen kanssa. Nyt käytössä on windowsin oma BT ohjain. Olen jo "parittanut" laitteet yhteen ja kumpikin näkee toisensa. Ongelmia nousi kun asensin Nokian vanhaa PC suitea 3650 varten, sillä Nokian sivujen mukaan uusi versio ei tue kyseistä kännykkää. En kuitenkenkaan onnistunut asentaamaan tätä vanhaa softaa kun asennusvaiheessa heitti koko ajan sellaista erroria kuin "Etäproseduurikutsun palvelin ei ole käytettävissä". Katoin käynnistin services.msc:stä kaikki etäproseduurikutsut ja ongelma vain jatkuu.

  Päätinpä äsken kokeilla uudempaa 6.82 PC suitea, joka tosin suostui asentumaan. Kun yritin synkata uudempaa kännyä ja PC suitea, niin PC suite herjaa että käytettäviä yhteysmenetelmiä ei ole ja asenna PC suite uudestaan.

  Nyt alkaa jo keittään siihen tahtiin että kohta on oksat pois. Onko kellään mitään tietoa siitä mitkä servicet pitää windowsissa olla päällä yhteyden saamiseksi tai muita vinkkejä?
   

Jaa tämä viestiketju